Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip despre care se preconizează că va debuta pe 14 februarie se spune că va avea patru culori la lansare – Negru, Auriu, Purpuriu și Argintiu. Am mai auzit despre unele dintre aceste opțiuni de culoare înainte, iar raportul de astăzi coroborează asta.

Samsung Galaxy Z Flip: Pret, design, specificatii, lansare si alte informatii

Raportul mai spune că varianta de argintie va avea un model asemănător fotbalului și nu toate opțiunile de culoare vor fi disponibile pe toate piețele. Cu toate acestea, Galaxy Z Flip va fi disponibil în culori albastru, roșu și roz în Coreea de Sud prin intermediul retelelor mobile din Coreea de Sud SK Telecom, KT și LG Uplus.

Se zice că Galaxy Z Flip costă 1.400 de dolari și are un chipset Snapdragon 855+. Va oferi un display AMOLED dinamic de 6.7 „și va împacheta o baterie de 3.300 mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W.

În ceea ce privește setul de camere, Galaxy Z Flip va avea două camere posterioare de 12MP (largi și ultrawide) și un snapper selfie de 10MP. Smartphone-ul va rula One UI 2.1 din cutie și va avea 256 GB de stocare la bord.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.