Samsung lanseaza carduri de debit

Samsung a prezentat miercuri (27), noul său program mobil de management financiar, care include un cont digital și un card de debit fizic cu banner-ul MasterCard, ambele fără taxe.

Intitulat Samsung Money by SoFi, sistemul funcționează împreună cu Samsung Pay, făcând posibilă efectuarea de tranzacții bancare prin telefon, cum ar fi plata facturilor, transferuri, verificarea soldului și a extrasului, istoricul achizițiilor și multe altele.

Solicitarea cardului de debit Samsung se face prin aplicație, dar utilizatorul nu trebuie să aștepte sosirea versiunii fizice pentru a începe să o folosească, deoarece cardul virtual este eliberat odată ce comanda a fost aprobată. Folosind telefonul mobil, îl poți bloca, schimba parola și contesta achiziții nerecunoscute.

Potrivit companiei, cardul fizic nu va afișa un număr, o dată de expirare sau un cod de verificare (CVV). Aceste informații pot fi găsite în aplicația contului, protejată de autentificare biometrică sau PIN, dacă utilizatorul are nevoie de ea.

Program de recompense și alte noutăți

Noul concurent Apple Card, Samsung Money by SoFi va oferi utilizatorilor puncte din programul Samsung Rewards, generat la fiecare achiziție făcută cu cardul, care poate fi răscumpărat pentru achizițiile viitoare de produse de marcă.

Clienții serviciului vor avea, de asemenea, posibilitatea de a retrage bani din contul lor digital la oricare dintre cele 55 de mii de bancomate ale rețelei Allpoint, din SUA, fără nicio taxă.

Iar pentru cei care păstrează banii în cont, compania promite că dobânda va plăti peste medie, pe lângă faptul că oferă o asigurare FDIC pentru sume de până la 1,5 milioane USD depuse.

Cardul Samsung Money va fi lansat mai întâi în Statele Unite, unde va fi disponibil până la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al acestui an, pentru proprietarii de telefoane Galaxy. Deocamdată, nu există informații despre sosirea serviciului în Romania(sau dacă se va întâmpla).

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.