Pe lângă Galaxy Z Fold 4, Galaxy Watch 5 și 5 Pro, dar și Galaxy Buds 2 Pro, Samsung a dezvăluit totul despre Galaxy Z Flip 4, noul său smartphone flip. În loc să revoluționeze formula lui Galaxy Z Flip 3, Samsung s-a mulțumit anul acesta cu îmbunătățiri mici, destul de discrete , în special în ceea ce privește autonomia dispozitivului.

Samsung lansează Galaxy Z Flip 4

Galaxy Z Flip 4 va avea o autonomie mai buna fata de Z Flip 3

Anul trecut, una dintre principalele critici pe care le-am putea face lui Galaxy Z Flip 3 a fost autonomia sa destul de limitată, ceea ce nu ne-a permis să încheiem ziua în pace. Cu noul său Galaxy Z Flip 4, Samsung a dorit să corecteze situația folosind o baterie mai mare de 3700 mAh, care este cu 400 mAh mai mare decât predecesorul său. Este încă compatibil cu încărcare rapidă de 25 W și încărcare wireless de 15 W. Pentru aceasta baterie, Samsung a reusit sa reduca spatiul ocupat de balama.

Samsung lansează Galaxy Z Flip 4

Bateria este însoțită de un procesor din ce în ce mai eficient din punct de vedere energetic, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Facut de TSMC în 4 nm, acest cip va îmbunătăți semnificativ autonomia dispozitivului.

Galaxy Z Flip 4 este aproape identic cu predecesorul sau

În afară de procesor și baterie, restul smartphone-ului este destul de asemănător cu ceea ce oferea deja Samsung pe modelul anterior. Încă găsim un ecran AMOLED de 6,7 inci, 120 Hz, cu un punct care adăpostește un senzor de 10 MP pentru selfie-uri. Este susținut de un ecran extern AMOLED de 1,9 inchi, care afișează în continuare notificările și alte informații.

Samsung lansează Galaxy Z Flip 4

Pe partea foto, smartphone-ul se bazează în continuare pe o configurație cu două camere pe spate, cu un senzor principal de 12 MP (f/1.8) și un senzor cu unghi ultra larg de 12 MP (f/2.2). Avem, de asemenea, două difuzoare stereo AKG și o certificare IPX8 pentru rezistența la apă.

Pret si disponibilitate

Galaxy Z Flip 4 este disponibil pentru precomandă până pe 25 august la un preț de 1109 euro pentru versiunea de bază cu 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Va trebui apoi să plătiți 1169 de euro pentru versiunea cu 256 GB și până la 1289 de euro pentru versiunea cu 512 GB de stocare.

Samsung lansează Galaxy Z Flip 4

Sunt disponibile patru culori: albastru, aur roz, violet și grafit . Cu toate acestea, Samsung va lansa și un model Bespoke Edition, care va permite clientului să aleagă dintre peste 70 de combinații de culori diferite. Smartphone-ul va fi disponibil de la comercianții obișnuiți începând cu 26 august 2022.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns