Samsung , care are un loc minunat în sector când vine vorba de smartphone-uri și televizoare, poate adăuga ceva nou la serviciile sale digitale. S-a dovedit că gigantul tehnologic a solicitat două mărci comerciale, „Gaming Plus” și „Game Plus”.

Un nou serviciu de jocuri poate fi anunțat

După cum se știe, Samsung oferă diferite tipuri de conținut de divertisment, inclusiv smartphone-uri, tablete și televizoare inteligente cu platforma Samsung TV Plus. Anunțând extinderea serviciului TV Plus cu adăugarea de noi canale și emisiuni TV în ultimele săptămâni, se pare că compania lucrează și la un nou serviciu de jocuri care se va numi Game Plus sau Gaming Plus.

Deocamdată, nu se știe ce a planificat Samsung cu noul serviciu de jocuri. Cu toate acestea, având în vedere că platforme precum GeFoce Now și Xbox Cloud Gaming au o bază mare de utilizatori, putem spune că compania va face o descoperire diferită în această direcție. Pe de altă parte, multe companii pot aplica pentru nume comerciale în planurile lor viitoare. Prin urmare, anunțul noului serviciu poate dura mai mult decât se aștepta.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns