TechMobileSeria Galaxy Tab S9 va fi...

Seria Galaxy Tab S9 va fi prima tabletă Samsung cu suport pentru rezistență la apă și praf

În prezent, Samsung a popularizat caracteristica rezistentă la apă și praf pentru smartphone-urile sale de gamă medie, dar ceea ce este surprinzător este că nu a apărut pe niciuna dintre tabletele companiei.

- Publicitate-

Totuși, asta se poate schimba anul acesta, o sursă tocmai a dezvăluit informații că seria Galaxy Tab S9 va fi primele tablete Samsung echipate cu standarde de rezistență la apă și praf, standard IP67. Tableta este de așteptat să fie lansată în a doua jumătate a acestui an și probabil va aduce câteva caracteristici impresionante.

Este de remarcat faptul că liniile Samsung Tab Active, cum ar fi Tab Active 3, sunt, de asemenea, clasificate IP. Chiar și Galaxy Z pliabil este rezistent la apă. Așa că are sens că Samsung și-a făcut în sfârșit tabletele premium mai durabile.

Deocamdată, alte detalii despre Galaxy Tab S9 sunt destul de rare. Așteptați-vă ca aceste tablete să vină cu ecrane de ultimă generație, procesoare puternice și suport S-pen. Pentru a ne aminti, Galaxy Tab S8 de anul trecut avea un afișaj LPTS TFT de 11 inchi, oferind o rezoluție de 2.560 x. 1.600 de pixeli și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Este alimentat de SoC Snapdragon 8 Gen 1. Prin urmare, viitoarea serie Galaxy Tab S9 va folosi cel mai probabil procesorul Snapdragon 8 Gen 2.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending