Seria Huawei Mate 50 va fi lansată în septembrie

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
Seria Huawei Mate 50 va fi lansată în septembrie

Se pare că Huawei este în sfârșit gata să readucă familia Mate. Potrivit partajării celebrului leaker Digital Chat Station, seria Huawei Mate 50 va fi lansata în septembrie. Se precizează că seria, care va fi prezentată utilizatorilor cu un procesor nou și HarmonyOS 3, va fi însoțită de mașina electrică marca Huawei Aito.

În serie sunt așteptate trei modele și anume Mate 50, Mate 50 Pro și Mate 50 RS. Se spune că noul procesor Kirin 9000S va fi în centrul smartphone-urilor, iar acest procesor va oferi doar suport 4G.

Se afirmă că imaginea de mai sus distribuită de Digital Chat Station arată designul panoului din spate al telefoanelor Mate 50 și Mate 50 Pro. Fotografia de mai jos arată diferențele dintre ecranele Mate 50 și Mate 50 Pro. Se susține că Mate 50 va avea o cameră rotundă plasată in ecran, în timp ce Mate 50 Pro va veni cu un sistem de recunoaștere facială.

Seria Huawei Mate 50 va fi lansată în septembrie

De asemenea, se consideră sigur că membrii seriei Huawei Mate 50 vor ieși din cutii cu HarmonyOS 3 instalat.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.