După ce a obținut un mare succes în industrie cu telefoanele inteligente pliabile din seria Galaxy Z , Samsung a împărtășit informații remarcabile despre viitorul seriei populare. Gigantul tehnologic, care a abandonat recent seria Note și și-a îndreptat principala atenție pe seriile Galaxy S și Galaxy Z, crede că, în viitor, dispozitivele pliabile vor lăsa în urmă seria de masă Galaxy S.

Va fi noul standard al smartphone-urilor

Făcând noi declarații într-un interviu cu jurnaliştii, șeful unității de afaceri Samsung Mobile Experience TM Roh a spus că „până în 2025, dispozitivele pliabile vor reprezenta mai mult de 50% din totalul livrărilor de smartphone-uri Premium ale Samsung” . În plus, referindu-se la efectele problemelor globale și economice actuale asupra pieței de smartphone-uri premium, Roh a afirmat că dispozitivele pliabile vor deveni un nou standard în viitor.

Potrivit datelor companiei de analiză Omdia din Marea Britanie, livrările de smartphone-uri pliabile au crescut cu 309% între 2020 și 2021, ajungând la un total de 9 milioane. Marea majoritate a acestor livrări sunt dispozitive Galaxy Z Flip 3 și Fold 3, care au fost introduse în august anul trecut. În conformitate cu obiectivele Samsung, este posibil să întâlnim dispozitive pliabile mai accesibile în viitor.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns