Seria X / S primele vanzari – cea mai buna lansare din istoria Xbox

Xbox series x
Xbox series x

Lansarea Xbox Series X și Series S a inaugurat oficial începutul noii generații de console și, în timp ce Phil Spencer anunță că cele două noi platforme au înregistrat cea mai bună lansare din istoria Xbox , pe web există videoclipuri in care ni se arata cum aceste console iau foc (dar nu este ceea ce pare).

Pe baza declarațiilor Spencer, se pare că în prima zi vânzările de seriile X și S au înregistrat cifre absolut satisfăcătoare în multe țări. Șeful diviziei Xbox subliniază că cele două noi platforme au plasat mai multe unități decât orice altă consolă de la Microsoft în aceeași perioadă de timp. Spencer se asigură apoi că compania lucrează cu sârguință pentru a furniza depozitele magazinelor cât mai curând posibil.

Prin urmare, există mulți utilizatori care au achiziționat cele două console noi și cineva s-a bucurat, de asemenea, să publice anumite videoclipuri pe rețelele de socializare care au ridicat mai multe îndoieli, atât de mult încât chiar și Microsoft s-a simțit obligat să răspundă.

Citeste si:  7 caracteristici Mi Band 5 si imbunatatiri fata de Mi Band 4

Principalele filme jignitoare sunt cele care văd că Xbox Series X emite fum din grătarul superior, sugerând evident o presupusă supraîncălzire a consolei. Totuși, acestea sunt videoclipuri „false” obținute prin suflarea fumului din țigările electronice în consolă. Videoclipurile au fost deci refuzate de mulți și chiar Microsoft cu un Tweet a invitat utilizatorii să nu „ sufle ” fumul țigărilor electronice în seria X.

Rămâi la curent cu toate notățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
A fost activat SCENARIUL ROSU Cum ii asiguri copilului tau accesul la EDUCATIE min

A fost activat SCENARIUL ROSU? Cum ii asiguri copilului tau accesul la EDUCATIE?

Articolul următor
OnePlus

OnePlus va garanta o singura actualizare majora pentru smartphone-urile sale Nord N10 5G si N100

Postări Asemănatoare
Total
1
Share