DivertismentAnimeSerialul Cowboy Bebop este anulat dupa...

Serialul Cowboy Bebop este anulat dupa primul sezon

Nimic de făcut pentru serialul Cowboy Bebop: Netflix a decis să pună capăt proiectului după doar un sezon și – detaliu care ne face să înțelegem nemulțumirea față de rezultatele obținute – după mai puțin de o lună de la debutul pe platforma de streaming. pe 19. noiembrie trecut . Așteptările erau mari, dar propunerea remake- ului live-action al anime-ului s-a dovedit a nu fi o sarcină ușoară. În momentul de față evaluările serialului călătoresc pe niveluri de mediocritate substanțială pe Rotten Tomatoes: 46% votul criticilor, 55% cel al publicului.

- Publicitate-

De fapt, au existat multe critici la adresa seriei, sunt si cei care l-au considerat incapabil să capteze atenția celor care nu cunosc anime-ul original cu o producție de calitate și nici fanii Cowboy Bebop. Totuși, motivația nu schimbă rezultatul: nu vom vedea al doilea sezon. Javier Grillo-Marxuach, scenaristul serialului, a comentat vestea anulării, subliniind:

Mi-a plăcut foarte mult să lucrez la el. A venit dintr-un loc pur și autentic de respect și afecțiune. Mi-aș dori să putem realiza ceea ce ne-am plănuit pentru un al doilea sezon, dar știi ce se spune, omul propune și Dumnezeu dispune.

Cele 10 episoade din primul si ultimul sezon din Cowboy Bebop rămân disponibile pe Netflix, așa că oricine poate încă să evalueze singur dacă criticile sunt întemeiate sau nu. Fanii dezamăgiți și mai general cei care vor să se apropie de anime-ul original o pot face fără a părăsi platforma de streaming: cele 26 de episoade sunt disponibile din 21 octombrie.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending