Serviciul EA Play va veni pe Steam pe 31 august

EA Play
EA Play

EA anunță diverse modificări ale serviciilor sale de abonament, inclusiv sosirea EA Play pe Steam.

O noua modificare Electronic Arts, care tocmai a anunțat că serviciile EA Access și Origin Access Basic vor fi acum grupate sub denumirea EA Play și că Origin Access Premier devine EA Play Pro.

EA in curând pe Steam

Principiul rămâne același, iar abonații EA Play se pot bucura de un catalog de jocuri precum The Sims 4, NFS Heat, Titanfall 2 sau chiar Star Wars. Pe lângă o reducere de 10% la achizițiile de jocuri digitale, EA anunță câteva funcții noi. Cel mai bine, abonații vor putea experimenta noi avantaje în următoarele câteva luni, începând cu provocări și recompense lunare în joc pe anumite titluri. ”

La sfârșitul anului trecut, pentru lansarea Star Wars Jedi: Fallen Order , Electronic Arts și-a anunțat revenirea treptată pe platforma Steam. Astăzi, EA merge și mai departe, deoarece din 31 august, EA Play, deja disponibil pe PS4, Xbox One și PC, va fi lansat pe o a patra platformă, „cea mai mare din industrie”, conform EA, Steam.

Citeste si:  FIFA 21: Data de lansare, pret, console, noi caracteristici si stiri

În ceea ce privesc prețurile, nu uitați că abonamentul EA Play costă 3,99 EUR pe lună. Abonamentul EA Play Pro, cu acces complet la toate noile titluri EA , costă 14,99 EUR pe lună sau 99,99 EUR pe an.

Din partea Steam, Valve a confirmat că dezvoltatorii nu mai au voie să utilizeze spațiul comunității Steam pentru a promova alte versiuni ale jocurilor lor disponibile pe alte platforme. Cu alte cuvinte, un editor trebuie să promoveze doar versiunea Steam a jocului său pe platformă și nu trebuie să menționeze disponibilitatea acestuia din urmă pentru serviciile concurente, cum ar fi Origin, Epic Games Store sau Microsoft Store.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
NVIDIA GeForce Now

NVIDIA GeForce Now beta este acum disponibil pe Chrome OS

Articolul următor
Vedeți primele fotografii oficiale ale unui prototip Xbox Series X

Vedeți primele fotografii oficiale ale unui prototip Xbox Series X

Postări Asemănatoare
Total
3
Share