Sex Education sezonul 4 ar putea fi ultimul sezon al seriei.

Sex Education sezonul 4. După ce sezonul 3 din Sex Education a avut premiera pe Netflix în septembrie 2021, platforma de streaming nu a întârziat mult să anunțe reînnoirea oficială a seriei . Deși fanii aveau deja așteptarea ca un al 4-lea sezon să fie produs, se pare că ar putea fi ultimul din serial.

Potrivit speculațiilor, principala cauză care ar duce la încheierea serialului ar fi legată de îmbătrânirea distribuției, întrucât unii dintre membrii principali sunt pe cale să împlinească 30 de ani. Este cazul, de exemplu, al lui Ncuti Gatwa, interpretul lui Eric Effiong, cel mai bun prieten al lui Otis (Asa Butterfield) din narațiune.

Creat de scenaristul Laurie Nunn, Sex Education seria a devenit destul de populară pe măsură ce a fost descoperită pe Netflix. Cu o intrigă relativ simplă și abordarea excelentă a dilemelor tinereții, producția s-a remarcat într-un mod foarte pozitiv, tocmai datorită scenariului său, care a căutat să-i înfățișeze pe adolescenți așa cum sunt cu adevărat.

Pe lângă Butterfield și Gatwa, distribuția mai include și pe Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Tanya Reynolds, Patricia Allison, Alistair Petrie, Mimi Keene, Sami Outalbali, Simone Ashley, Chinenye Ezeudu, Mikael Persbrandt și de asemenea, Gillian Anderson ca Jean Milburn, mama lui Otis.

Sex Education sezonul 4: aflați mai multe despre seria Netflix pentru adolescenți

Peste 24 de episoade, împărțite în trei sezoane, intriga a abordat povestea lui Otis, un băiat obișnuit de liceu, fiul unui sexolog, care a fost reprimat sexual în copilărie și a dezvoltat o serie de probleme legate de aceasta în timpul copilăriei. .

În ciuda acestor probleme interne și a unor relații complicate cultivate pe parcursul traiectului său, personajul are mari cunoștințe în domeniu și este dispus să-și ajute colegii de școală să depășească anumite adversități pe această temă, având în vedere că încă există mari tabuuri în jurul sexului.

Treptat, împreună cu Maeve, se implică într-o clinică de terapie sexuală, oferind reflecții pentru toți adolescenții care decid să-i angajeze serviciile. Pe măsură ce narațiunea avansează, este posibil să vedem că se lucrează numeroase teme, precum hărțuirea sexuală, care a generat una dintre cele mai emblematice scene din serial în 2020.

[SURSA]

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *