ŞtiriSfârșitul unei ere: Netflix este pe...

Sfârșitul unei ere: Netflix este pe cale să blocheze partajarea contului

Vorbim despre posibila represiune a lui Netflix asupra partajării conturilor cu alți utilizatori de câteva luni, dacă nu chiar ani. Dacă nu știți despre ce vorbim, partajarea unui cont Netflix implică pur și simplu conectarea la serviciu folosind datele de conectare ale proprietarului contului principal.

- Publicitate-

Partajarea contului a fost interzisă

Acesta este un mod simplu și direct de a vă partaja contul, împărțind cheltuielile generale cu prietenii / rudele, dar care contravine secțiunii 4.2 din condițiile de utilizare a serviciului de streaming: „Serviciul Netflix și orice conținut vizualizat prin intermediul serviciului pentru care sunt destinate numai pentru uz personal, necomercial și nu pot fi partajate cu persoane din afara casei dvs. Pe durata abonamentului dvs. Netflix, vă acordăm un drept limitat, neexclusiv și netransferabil de a accesa serviciul Netflix și de a vizualiza conținutul Netflix. ”

Ei bine, în aceste ore, mai mulți utilizatori Netflix au fost eliminați din contul partajat; În plus, mesajul de blocare afișat indică faptul că este necesar să locuiți cu proprietarul legitim al contului pentru a continua să urmăriți Netflix și, de asemenea, vă permite să solicitați un cod de verificare pentru a dovedi că sunteți proprietarul legitim al contului.

Pentru a face pilula mai puțin amară, serviciul oferă, de asemenea, o perioadă de probă de 30 de zile pentru a continua să urmăriți Netflix fără a fi întrerupt în niciun moment.

Până în prezent, se pare că conturile romanesti nu au fost (încă) afectate de schimbarea de strategie a lui Netflix față de această practică, dar este posibil ca mai devreme sau mai târziu să depindă și de noi. Ce părere aveți despre această noutate? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending