Shorts
Shorts

YouTube Shorts este o noua functie pe care o vom vedea pe Youtube pana la sfarsitul anului 2020, TikTok este principalul motiv pentru care va aparea aceasta functie, care este deja disponibila pentru un numar restrans de utilizatori.

Dupa cum stim TikTok a avut un succes foarte mare, este din 2018 deschis la nivel global si deja a trecut pragul de un miliard de utilizatori, este cea mai mare crestere intr-un timp relativ mic cand vine vorba de popularizarea unei aplicatii de social media.

YouTube Shorts va fi o alternativa buna a aplicatiei deja consacrate TikTok, avand in vedere ca cea din urma este o aplicatie chinezeasca, putem fi supusi unei incalcari a drepturilor omului, sau ca informatiile noastre sa fie vandute anumitor firme dubioase. Nu sustinem ca YouTube nu face lucru acesta, dar suntem ceva mai obisnuiti cu aplicatia americanilor.

Eu nu sustin nici una dintre aceste doua aplicatii/functii, insa YouTube a trebuit sa se reorinteze rapid, avand in vedere ca ii este pusa in pericol suprematia atunci cand vine vorba de continut video.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.