În timp ce The Sims 4 are aproape zece ani, jocul este încă într-o formă excelentă, în special datorită lansării regulate a conținutului suplimentar. Pentru cei care încă nu au avut ocazia să încerce jocul EA, există o veste bună pentru tine.

Într-adevăr, EA a anunțat că începând cu 18 octombrie, jocul de bază va fi gratuit pentru toată lumea de pe PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X |S și Xbox One. Pentru proprietarii de PC și Mac, jocul va fi disponibil gratuit prin aplicațiile EA, Origin sau Steam. Cu toate acestea, va trebui întotdeauna să vă scoateți portofelul dacă doriți să obțineți DLC-urile.

DLC-urile SIMS 4 vor fi in continuare cu plata

Un model free-to-play este probabil să funcționeze bine pentru The Sims. În timp ce jocul de bază este inima experienței, a fost doar o mică parte a ecosistemului. Numărul de pachete și pachete de conținut premium disponibile este pur și simplu uimitor, iar EA are toată intenția de a continua să dezvolte, să lanseze și să vândă altele noi.

EA a planificat, de asemenea, câteva bonusuri pentru jucători, inclusiv membrii EA Play și EA Play Pro. Vor primi pachete speciale ca parte a unei oferte suplimentare și a jocului de bază. Membrii EA Play vor avea acces la expansiunea Get To Work, iar membrii EA Play Pro vor primi și pachetul de lucruri pentru copii.

Pentru cei care au achiziționat deja jocul înainte de a deveni free-to-play, veți primi un kit special Desert Luxe, care include articole de exterior cu tematică Southwest. Această ofertă este valabilă până pe 17 octombrie, așa că dacă dintr-un motiv oarecare te simți presat să cumperi jocul de bază, acum este momentul să o faci.

Având în vedere ambiția EA și Maxis de a continua să susțină jocul încă mulți ani, ne imaginăm că un nou titlu pentru Sims 5 nu va ajunge prea curand. Acest anunț vine și imediat după ce EA a dezvăluit un nou sistem pentru a face față trișorilor pe PC .

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns