Gadget

Smartwatch Honor MagicWatch 2 46mm la un pret de doar 112 euro

Cu excelenta sa autonomie si functionalitatile sale practice in viata dezi cu zi, smartwatch-ul Honor MagicWatch 2 ofera o alternativa buna pentru verisorul sau, Huawei Watch GT 2. Mai ales in ceea ce priveste pretul, acesta fiind afisat la 112 euro pe Cdiscount.
Chiar daca smartwatchul Honor MagicWatch 2 este aproape identic cu Huawei Watch GT 2, pretul nu este acelasi. Mai ales zilele acestea, cand profita de o reducere de 87 de euro fata de pretul de lansare.
Pe scurt:

  • ecran AMOLED Always-On;
  • autonomie de pana la o saptamana;
  • excelenta monitorizare a datelor de sanatate si a antrenamentului sportiv;
    Dupa un pret de lansare afisat la 199 euro, care a scazut apoi la 169 euro, ceasul inteligent Honor MagicWatch 2 este acum disponibil la un pret de 112 euro. Pe langa ecranul sau frumos AMOLED de 1,39 inchi, smartwatchul Honor beneficiaza de always on. Astfel, ecranul este mereu pornit pentru a putea consulta ora sau notificarile fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa atinga ecranul sau sa miste incheietura. Ecranul profita de o luminozitate mai buna decat modelele precedente. Honor MagicWatch 2 beneficiaza de un numar generos de senzori. Functia GPS este in egala masura prezenta. Datele vor fi analizabile pe aplicatia Health oferita de Huawei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *