Snap a anunțat, luni (15), că serviciul cu plată Snapchat Plus a atins pragul de 1 milion de abonați în întreaga lume. Pentru a sărbători vestea, compania a introdus noi funcții în aplicație.

Snapchat Plus a fost lansat la sfârșitul lunii iunie și ar fi înregistrat deja 7,3 milioane de dolari în venituri din aplicație în primele 30 de zile, după cum a subliniat un raport al firmei de analiză a pieței Sensor Tower.

Compania de analiză a spus că, în timp ce planul lunar de 3,99 USD este cel mai ieftin, mulți utilizatori au ajuns să opteze pentru opțiunea de abonament de 6 sau 12 luni, cu prețuri variind de la 21,99 USD la 39,99 USD.

Compania a introdus, de asemenea, noi funcții, cum ar fi răspunsuri prioritare pentru celebrități, mai multe emoji-uri de previzualizare a unei postări, fundaluri Bitmoji și pictograme de aplicații personalizate pentru abonații săi.

Snapchat Plus a fost disponibil pentru prima dată în Statele Unite, Canada, Regatul Unit, Franța, Germania, Australia, Noua Zeelandă, Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. De atunci, compania a extins disponibilitatea serviciului.

Încă nu există nicio prognoză pentru sosirea oficială a Snapchat Plus în România.

Distribuie.

# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.

Lasa un raspuns