Snapdragon 875? Nu, mulțumesc: prea banal. Se pare că Qualcomm este pe cale să abandoneze creșterea liniară în denumirea procesoarelor sale și să facă un salt înainte: următorul SoC de vârf, cel care va fi prezentat în câteva ore la Tech Summit, ar trebui de fapt să se numească Snapdragon 888 .

Există două informații importante care susțin această teză. Primul: cunoscutul leaker Ishan Agarwal afirmă cu încredere existența acestuia, chiar dacă nu este sigur dacă este produsul emblematic al noului catalog. Și cine știe, poate ar putea exista și un Snapdragon 875, iar acest 888 ar putea fi o opțiune suplimentară față de celălalt, cam ca versiunile „Ultra” sau „Pro Plus” de pe piața smartphone-urilor. Dar cea mai concretă ipoteză este că lucrurile rămân neschimbate și pur și simplu numerotarea se schimbă.

Mai există sugestia lui Madhav Sheth pe Twitter, CEO-ul Realme Europa, care a postat un tweet interesant, dar pe care datorită indiscreției lui Agarwal îl putem descifra cu ușurință. Acesta este anunțul unui viitor smartphone echipat cu noul SoC Qualcomm , iar faptul că ultimele două cifre sunt omise indică faptul că va exista o noutate neașteptată în acest sens.

Acum este o chestiune de ore pentru confirmări. Cu toate acestea, rămâne curiozitatea de a cunoaște direct de la Qualcomm motivul acestei alegeri și dacă corespunde unui anumit salt înainte în ceea ce privește performanța, astfel încât să necesite o diferență chiar și în denumire.

Surse: Twitter

Distribuie

Scrie ceva...