Snapdragon 888: Acesta va fi numele noului chip Qualcomm, iar Realme îl va folosi

Qualcomm
Qualcomm

Snapdragon 875? Nu, mulțumesc: prea banal. Se pare că Qualcomm este pe cale să abandoneze creșterea liniară în denumirea procesoarelor sale și să facă un salt înainte: următorul SoC de vârf, cel care va fi prezentat în câteva ore la Tech Summit, ar trebui de fapt să se numească Snapdragon 888 .

Există două informații importante care susțin această teză. Primul: cunoscutul leaker Ishan Agarwal afirmă cu încredere existența acestuia, chiar dacă nu este sigur dacă este produsul emblematic al noului catalog. Și cine știe, poate ar putea exista și un Snapdragon 875, iar acest 888 ar putea fi o opțiune suplimentară față de celălalt, cam ca versiunile „Ultra” sau „Pro Plus” de pe piața smartphone-urilor. Dar cea mai concretă ipoteză este că lucrurile rămân neschimbate și pur și simplu numerotarea se schimbă.

Mai există sugestia lui Madhav Sheth pe Twitter, CEO-ul Realme Europa, care a postat un tweet interesant, dar pe care datorită indiscreției lui Agarwal îl putem descifra cu ușurință. Acesta este anunțul unui viitor smartphone echipat cu noul SoC Qualcomm , iar faptul că ultimele două cifre sunt omise indică faptul că va exista o noutate neașteptată în acest sens.

Acum este o chestiune de ore pentru confirmări. Cu toate acestea, rămâne curiozitatea de a cunoaște direct de la Qualcomm motivul acestei alegeri și dacă corespunde unui anumit salt înainte în ceea ce privește performanța, astfel încât să necesite o diferență chiar și în denumire.

Citeste si:  Procesorul Snapdragon 875 ar putea avea o varianta Lite pentru a se evita o explozie de preturi

Surse: Twitter

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Jocuri noi decembrie 2020 pe PS4, PS5, Xbox One, Series X, Switch si PC

Jocuri noi decembrie 2020 pe: PS4, PS5, Xbox One, Series X, Switch si PC

Articolul următor
Cele mai bune telefoane

Cel mai bun telefon, telefoane bune 2020

Postări Asemănatoare
Total
1
Share