Solo Leveling – Cea mai bună manga?

Solo Leveling Cea Mai Buna Manga

Solo leveling este una dintre cele mai populare manga la ora actuală, iar acest lucru are la bază o serie de motive întemeiate. Nu doar că este desenată într-un stil impresionant, dar are și o poveste foarte bine scrisă, caractere badass și, desigur, superputeri 🙂

Descriere

În această manga, povestea de bază se învârte în jurul conceptului de “portale” apărute în urmă cu zece ani și care sunt conectate către o lume plină de monștri ce urmăresc să invadeze lumea reală. Pentru a putea lupta cu aceștia, oamenii obișnuiți au început să capete puteri nemaivăzute (fapt ce-i clasifică drept “vânători”).

Cu toate acestea, nu toți vânătorii sunt puternici. Personajul principal al poveștii este Sung-Jin-Woo, un “hunter” de clasă E (cel mai slab rank). În fiecare zi își riscă viața intrând în portale pentru a câștiga bani, ca aceștia, în cele din urmă, să-i ofere mamei sale bolnave și surorii pentru a-și putea continua studiile.

La ce te poți aștepta citind Solo Leveling?

  • După cum am zis și la început, te poți aștepta la caractere badass cu abilități incredibile.
  • Din punct de vedere vizual, stilul folosit e unul fantastic
  • Personaje diversificate cu puteri diferite
  • Monștri și răufăcători detaliați
  • Lupte colosale și locații formidabile
  • Iar mai presus de toate, o poveste cu adevărat bună, cu momente pline de hype la fiecare capitol!
Citeste si:  TOP 3 animeuri în vogă

Spre final

Per total, Solo Leveling este o manga foarte bună și o recomand cu plăcere. Mi-a plăcut foarte mult povestea. De asemenea, personajul principal este formidabil și surprinzător. Cu sigurnață, nu vei regreta dacă o vei citi deoarece are multe de oferit.

Îți mulțumim pe această cale pentru faptul că ai citit articolul de față. Dacă ți-a plăcut și mai dorești să abordăm această nișă, te rugăm să ne comunici în secțiunea de comentarii. De altfel, îți recomandăm să arunci un ochi și asupra listei cu cele mai bune anime.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
MatePad T8

Huawei MatePad T8 Pret, specificatii si disponibilitate

Articolul următor
Pixel 5

Pixel 5 poate fi amanat de catre Google

Postări Asemănatoare
Total
0
Share