Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog are un nou trailer si se va lansa in curand potrivit informatiilor avute in momentul de fata. Filmul se va lansa pe 14 februarie 2020 (Canada) iar din noul trailer il vedem si pe personajul principal altfel proiectat.

Motivul pentru care a fost reproiectat Sonic în următorul film Sonic the Hedgehog si arată mai bine este de fapt foarte ușor de explicat. Noul trailer al filmului Sonic the Hedgehog poate să nu fie amuzant sau interesant, dar a avut un singur lucru de evidentiat: designul actualizat al lui Sonic însuși.

Aproape că puteți auzi suspinul de ușurare din partea comunității globale de fani Sega. Noul trailer al filmului Sonic the Hedgehog, lansat de Paramount, este o îmbunătățire uriașă.

Eroul nostru spiky nu mai arată ca un experiment de coșmar. Dintii umani au fost extrasi. El are ochi mari, nu mini-peepers sinistri ai cum am vazut in primul trailer.

Mai jos aveti un trailer ce iti va arata noile modificari in comparatie cu trailerul trecut.

Mai este pana se lansa acest film, se va lansa in 2020, un lucru foarte interesant este ca intr-un scurt timp avem un nou trailer si pare ca totul sa se duca pe un drum bun, cu siguranta va fi un film bun.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.