Sony amână dezvăluirea jocurilor disponibile pentru PlayStation 5

Sony a anunțat reprogramarea evenimentului prin intermediul căruia trebuia să dezvăluie jocurile disponibile pentru consola PlayStation 5, inițial…

Sony a anunțat reprogramarea evenimentului prin intermediul căruia trebuia să dezvăluie jocurile disponibile pentru consola PlayStation 5, inițial programat pentru joi, 4 iunie. Pe contul oficial de Twitter al PlayStation a fost comunicată schimbarea în cadrul aceastei după-amiezi, motivul fiind protestele și revoltele care se petrec în mai multe regiuni ale SUA.

“Am decis să amânăm evenimentul PlayStation 5 programat pe 4 iunie”, spune Sony în cadrul unui tweet. „Înțelegem gamerii din întreaga lume care sunt încântați de jocurile care vor fi disponibile pe PS5, însă, suntem de părere că nu e un moment potrivit pentru celebrare, astfel, pentru moment, vom păși înapoi pentru a lăsa vocile importante să fie auzite”.

Sony a anunțat inițial acest eveniment săptămâna trecută, dezvăluind că intenționează să găzduiască o prezentare video de o oră pentru a afișa unele dintre jocurile care sunt în curs de dezvoltare pentru PlayStation 5. Până în acest moment, Sony nu a dezvăluit niciunul dintre acestea, iar evenimentul ar urma să fie unul similar cu cel pe care Microsoft l-a găzduit în urmă cu câteva săptămâni.

Anunțul nu menționeză când evenimentul ulterior va avea loc în premieră și, probabil, nu se va petrece decât după ce se va opri tulburarea civilă în multe orașe din SUA. Cu câteva ore înainte de publicarea acestui tweet, contul de Twitter PlayStation a publicat un alt comunicat: „Denunțăm rasismul sistemic și violența împotriva comunității de culoare. Vom continua să lucrăm pentru un viitor marcat de empatie, respectiv incluziune și vom fi alături de creatorii, jucătorii, angajații, familiile și prietenii noștri. #BlackLivesMatter.“

Așadar, cu acest angajament de empatie și de colaborare cu comunitatea “black”, este puțin tulburător să aflăm că Sony întârzie prezentarea care ar fi avut loc joi. Pentru moment, așteptăm un nou anunț, pe care, mai mult ca sigur, îl vom comunica în cadrul acestui site, fie pe pagina noastră de Instagram. Așadar, nu uita să revii petru a rămâne la curent cu informațiile legate de lansarea consolei PlayStation 5.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE