EvenimenteJocuriŞtiri

Sony anunță un nou PlayStation Showcase

Sony a anunțat că va organiza un nou eveniment PlayStation Showcase pe data de 24 mai, începând cu ora 19:00 (Romania). Evenimentul va dura peste o oră și va fi transmis live pe canalele oficiale de Twitch și YouTube ale PlayStation.

Potrivit informațiilor furnizate de Sony, în cadrul evenimentului se vor prezenta jocuri atât pentru PS5, cât și pentru PS VR2. Mai mult decât atât, diverse jocuri vor fi produse direct de compania japoneză și de studiourile sale PlayStation.

Deși nu s-au oferit prea multe detalii cu privire la jocurile prezentate, se pare că printre acestea se vor număra multe continuări și remake-uri, dar și o nouă IP exclusivă. Printre jocurile așteptate se numără Marvel‘s Spider-Man 2, The Last of Us Multiplayer, Metal Gear Solid 3, Bloodborne, dar și un posibil sequel al jocului Ghost of Tsushima de la Sucker Punch.

De asemenea, se zvonește că Sony lucrează la cel puțin două noi modele de PlayStation 5: un model Pro și un model „slim”, în care unitatea optică poate fi separată de carcasă. Se așteaptă ca PS5 Pro să fie lansată pe piață în 2024, la jumătatea ciclului de viață al acestei generații de console, așa cum s-a întâmplat și cu PS4 Pro.

Fanii PlayStation sunt așteptați să urmărească noul PlayStation Showcase pentru a afla ce jocuri noi se pregătesc pentru lansare.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button