Dupa numeroase scurgeri de informatii, WH-1000XM4 este acum oficial. Cea de-a patra generatie de casti cu reducere a zgomotului activ, va avea sarcina grea de a inlocui modelul XM3, considerat cea mai buna casca din categoria sa. Este vanduta la un pret de 380 euro.

Inca din toamna anului 201, vedeta castilor cu reducere a zgomotului activ este WH-1000 XM3. Toate comparativele iti vor spune ca acest accesoriu audio este cel mai bun din categoria sa. Sau cel putin unul din cele mai bune deoarece concurenta a inceput sa il ajunga din urma. Designul este unul seducator si autonomia mai mult decat generoasa.
Aproape doi ani mai tarziu, Sony lucreaza la succesorul sau, XM4, care reia fortele predecesorului sau, imbunatatind in mod considerabil functionalitatile avansate in ceea ce priveste reducerea zgomotului activ.

Difuzoarele sunt dinamice si diafragma difuzoarelor masoara 40cm. Casca integreaza o zona tactila pentru controlul volumului, preluarea apelurilor dar si activarea unor comenzi vocale. Conectivitatea este hybrid – Bluetooh 5.0 class 2 permite o conexiune simultana cu doua aparate distincte. Pana la 30 de ore de autonomie ofera castile Sony WH-1000XM4.

Doua variante de culori sunt propuse: argintiu si negru. Pretul propus este de 380 de euro si este deja disponibila pe piata.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.