Sony va închide forumurile PlayStation din 27 februarie

PlayStation
PlayStation

Forumurile sunt un loc bun pentru a merge dacă aveți subiecte pe care doriți să le discutați. De asemenea, este un loc bun pentru companii pentru a monitoriza ceea ce spun utilizatorii despre produsele lor, precum și pentru a identifica bug-uri, probleme, reclamații și feedback-ul utilizatorilor. Cu toate acestea, pentru proprietarii PlayStation, acest lucru nu mai este de actualitate.

Acest lucru se datorează faptului că Sony a anunțat că începând cu 27 februarie vor închide forumurile PlayStation. Este un anunț destul de abrupt, deoarece a fost făcut cu aproximativ două săptămâni rămase până la sfârșitul lunii. De asemenea, Sony nu a menționat de ce își închid forumurile, cu excepția redirecționării jucătorilor către alte pagini ale Sony, cum ar fi platformele sale de socializare.

Conform postării făcute de un manager de comunitate PlayStation, „Începând cu 27 februarie, forumurile PlayStation.com nu vor mai fi disponibile. Vă invităm să continuați conversația prin PlayStation.Blog, Twitter, Facebook și Instagram. Pentru asistență pentru produse, vizitați site-ul de asistență, Playstation.com/help/. ”

Citeste si:  The Last of Us 2, continuare celui mai bun joc lansat vreodata pe PlayStation

Din punctul meu de vedere forumurile sunt totusi importante, mai ales că așa cum am spus, oferă utilizatorilor un singur ghișeu care să evidențieze probleme, bug-uri, să ofere feedback și, mai important, creează un mediu în care jucătorii pot discuta despre toate lucrurile PlayStation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cel mai bun telefon

Stoc epuizat pentru Xiaomi Mi 10 Pro in primele 55 de secunde de la prima vanzare

Articolul următor
Samsung Galaxy Z Flip

Ecranul Samsung Galaxy Z Flip poate avea o problemă grava

Postări Asemănatoare
Total
2
Share