Sony Xperia L4
Sony Xperia L4

Noul Xperia L4 de la Sony aduce multe îmbunătățiri față de predecesorul său. Pentru început, împărtășește mult ADN-ul său cu flagship-ul Xperia 1 al Sony – are o cameră triplă, un ecran 21: 9 și un scanner de amprente montat lateral.

Ecranul este de 6,2 inci 21: 9 HD + LCD, este mai înalt decât ecranul Xperia L3 de 18: 9 și se potrivește cu raportul cinematografic al Xperia 1. Aspectul mai înalt il face mai comod să utilizați două aplicații simultan în modul portret.

Camera triplă din spate include un unghi larg de 13MP cu autofocus pentru detectarea fazelor, un snapper ultrawide de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP. Pe partea din față există o camera selfie de 8MP, fiind foarte bine plasat.

Un lucru în care Xperia L4 nu este o actualizare față de predecesorul său este procesorul. Are același MediaTek Helio P22 cu 3 GB RAM. De asemenea, păstrează mufa audio de 3,5 mm și dublează stocarea încorporată la 64 GB.

În cele din urmă, să vorbim despre baterie. Xperia L4 crește capacitatea la 3.580 mAh (până la 3.300 pe Xperia L3) și adaugă încărcare rapidă (deși aceasta nu este Power Delivery).

Xperia L4 va fi disponibil pe anumite piețe în această primăvară în două culori – negru și albastru. Prețul este încă necunoscut.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.