Serviciul de internet prin satelit Starlink de la SpaceX a început să fie testat pe avioane. Jonathan Hofeller, vicepreședintele de vânzări comerciale al companiei, a făcut câteva remarci despre tendință la o întâlnire a Asociației pentru experiența pasagerilor companiilor aeriene.

Executivul cu experiență a spus că au scopul de a oferi o conexiune la internet în bandă largă pasagerilor aerieni cât mai curând posibil. Deși Hofeller nu a menționat companiile care participă la test, el a declarat că acestea sunt în prezent în discuții cu diferite companii aeriene pentru a oferi servicii de internet cu bandă largă în timpul zborului .

Se produc șase sateliți pe săptămână

Hofeller a spus că Starlink produce șase sateliți pe săptămână la locul său de asamblare de lângă Seattle. De asemenea, compania trece la o versiune mai avansată a sateliților. SpaceX va lansa peste 30.000 de sateliți Starlink pentru a oferi internet de mare viteză în întreaga lume .

La sfârșitul lunii noiembrie, numărul de sateliți plasați pe orbită de companie este de aproximativ 1.800. Astăzi, pe 2 decembrie, peste 50 de sateliți Starlink sunt lansați pe orbită cu racheta Falcon 9. Lansarea va avea loc de la Cape Canaveral, Florida, SUA .

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns