Specificatii Samsung Galaxy S21: Fisa tehnica a aparut pe internet

Specificatii Samsung Galaxy S21 – O super scurgere a făcut publice majoritatea specificațiilor tehnice ale modelelor Samsung S21 și S21 + . Să rezumăm cât de mult știm până acum (multe) despre dispozitivele producătorului sud-coreean care vor fi prezentate la începutul lunii ianuarie.

S21 și S21 + vor fi alimentate de Snapdragon 888 SoC în SUA, în timp ce vor avea un chipset Exynos 2100 în Europa. Ambele smartphone-uri vor fi alimentate de Android 11 cu One UI 3.1, vor avea 8 GB RAM la bord și vor veni cu două opțiuni de stocare: 128 GB și 256 GB.

Cu toate acestea, niciunul dintre modele nu va avea un slot pentru card microSD pentru a extinde memoria. S21 „de bază” va avea un ecran Dynamic AMOLED Infinity-O Full HD + de 6,2 inci, în timp ce modelul Plus va avea un panou ceva mai mare de 6,7 inci cu aceeași rezoluție. Ambele ecrane vor fi protejate de Gorilla Glass Victus și vor avea o rată de reîmprospătare maximă de 120Hz .

În ceea ce privește partea fotografică, ambele modele vor avea o cameră triplă de 64 + 12 + 12 megapixeli și o cameră selfie de 10 megapixeli poziționată în centrul ecranului.

Bateria va avea o capacitate de 4.000mAh pe S21 și 4.800mAh pe S21 +. Niciun telefon nu va veni cu un încărcător inclus în cutie.

Mai jos este un tabel cu specificațiile complete ale celor două telefoane.

Specificatii Samsung Galaxy S21
Specificatii Samsung Galaxy S21
Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *