Se pare că Marvel’s Spider-Man, unul dintre cele mai apreciate jocuri ale anului 2018, este pe cale să ne surprindă din nou cu o continuare care promite să fie și mai captivantă. În cadrul unui eveniment recent organizat de Sony, a fost prezentat un nou trailer pentru Marvel’s Spider-Man 2, care a dezvăluit numeroase noutăți ce vor încânta fanii.

Una dintre cele mai mari inovații este extinderea hărții jocului. Acum, jucătorii vor avea oportunitatea de a explora zone adiționale din New York. Această extindere a făcut ca dimensiunea orașului să fie mult mai mare decât în versiunea anterioară. În plus, jocul va oferi o varietate impresionantă de costume pentru Spider-Man, locații iconice și o nouă mecanică pentru aripile de păianjen.

Dar surprizele nu se opresc aici! Beneficiind de tehnologia avansată a PlayStation 5, jucătorii vor avea posibilitatea de a comuta rapid între personajele Peter Parker și Miles Morales. Compania de dezvoltare, Insomniac Games, a menționat că fiecare personaj va avea propriile sale aventuri și evenimente în joc.

Marvel’s Spider-Man 2 este programat să fie lansat în curând exclusiv pentru PlayStation 5. Pentru cei care preferă să joace pe PC, există vești bune: având în vedere politica actuală a Sony, este foarte probabil ca jocul să fie disponibil pe această platformă în viitorul apropiat.

Fanii Spider-Man au toate motivele să aștepte cu nerăbdare această nouă lansare. Cu o hartă extinsă, noi mecanici și posibilitatea de a juca cu două personaje diferite, Marvel’s Spider-Man 2 se anunță a fi o experiență de joc memorabilă.

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.

Lasa un raspuns