Spitalul Bellevue (cunoscut și sub numele de New Amsterdam) este unul dintre cele mai populare seriale la ora actuală. În cazul în care ai terminat ultimul sezon de pe Netflix și cauți să afli unde poate fi văzut Spitalul Bellevue sezonul 3 subtitrat, ai ajuns în locul potrivit.

Ceea ce trebuie să știi de la început este că în multe regiuni ale lumii platforma Netflix nu a pus la dispoziție noul sezon al serialului.

Pentru cei care încă nu au habar, Spitalul Bellevue este o drama care îl prezintă pe Ryan Eggold în rolul Dr. Max Goodwin, ce se implică în transformarea unui spital.

Când apare și unde poți vedea Spitalul Bellevue sezonul 3?

În cel mai bun caz, ar putea să fie lansat și la noi după difuzarea sa în SUA, iar în cel mai rău caz, fanii vor trebui să aștepte până în 2022. Cu toate acestea, dacă nu ai răbdare, îl poți vedea pe Amazon Prime (mai curând decât în cazul celei mai utilizate platforme de streaming din România).

În cel de-al treilea sezon, Max și echipa sa au de-a face cu o sarcină descurajantă, deoarece se confruntă cu o pandemie care a expus inegalități uriașe în domeniul sănătății. Max nu mai este fericit să repare un sistem stricat. E hotărât să-l dea jos și să construiască ceva mai bun.

Ce personaje se întorc în New Amsterdam sezonul 3?

  • Ryan Eggold în calitate de director medical Dr. Max Goodwin
  • Janet Montgomery în rolul Dr. Lauren Bloom, șef al departamentului de urgență
  • Freema Agyeman în rolul Dr. Helen Sharpe, șef de oncologie și director medical adjunct
  • Tyler Labine în calitate de psihiatru asistent în rolul Dr. Iggy Frome
  • Anupam Kher în rolul Dr. Vijay Kapoor, șef de neurologie

Ce știm despre Spitalul Bellevue sezonul 3?

În sezonul 2 se părea că se întâmplă ceva între Karen Brantley (Debra Monk), președinta consiliului de administrație al spitalului Bellevue și Kapoor; Iggy încerca să adopte un alt copil; Bloom și mama ei făceau pași mari pentru a-și vindeca relația. Cu toate acestea, rămâne de văzut cum fiecare dintre ei vor continua povestea în sezonul 3.

„În sezonul 3 trebuie să regândim totul”, a spus Schulner într-un reportaj. „Prioritățile personajelor se vor schimba după această pandemie.”

Există vreun trailer pentru New Amsterdam Sezonul 3?

Da! În trailer se descoperă că lucrurile iau o întorsătură neașteptată la spital iar sănătatea doctorului Kapoor se află în pericol.

Distribuie

Scrie ceva...