Într-o nouă campanie de marketing care vizează atragerea de noi clienți, Spotify a anunțat marți (16) o nouă promoție care oferă trei luni gratuite în planul Premium pentru utilizatorii care se înregistrează pe platforma de streaming până pe 11 septembrie, dată la care scutirea de taxa lunară. va expira.

Acest beneficiu este valabil pentru persoanele care nu au folosit niciodată aplicația și doar pentru abonamentele Individuale sau Universitare.

Pe parcursul celor trei luni promoționale, utilizatorii vor avea la dispoziție toate caracteristicile incluse în versiunea plătită a aplicației, precum posibilitatea de a descărca melodii pentru a le asculta fără conexiune la internet, redare fără reclame și posibilitatea de a schimba melodiile cât mai mult. așa cum doresc ei — în opțiunea gratuită există o limită a numărului de ori în care puteți schimba piesele.

După cele 90 de zile libere, clientul poate continua să-și folosească contul cu planul Individual, dar în acest caz plătind serviciul conform modalității alese. La fel ca rivalii, Spotify are, de asemenea, mai multe opțiuni care variază de la pachete unice la cele care pot fi partajate cu până la șase persoane din aceeași familie.

Contractul se poate face prin intermediul site-ului pentru browser ( acces ) sau folosind aplicația music player (Android și iOS), fiind necesară informarea unei metode de plată valabile pentru crearea contului. Deși este necesară introducerea unui card de credit sau de debit, nu se va efectua nicio plată în decurs de 3 luni.

Distribuie.

# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.

Lasa un raspuns