Spotify lansează podcast-urile video la nivel global

740346

Recent, Spotify a anunțat că lansează la nivel global podcast-urile video. Noua funcție permite utilizatorilor, atât celor care folosesc varianta gratuită a platformei, cât și pentru cei care au un abonament, să vizioneze conținutul video al creatorilor favoriți de podacast-uri. În plus față de Youtube, unde numai subscriberii care plătesc pot asculta un video cu ecranul blocat sau atunci când fac altceva pe dispozitiv, Spotify spune că oricine poate comuta între video și audio în orice moment. De exemplu, atunci când faci multitasking, conținutul audio va prelua redarea de conținut.

Podcast-urile video pot fi accesate atât de pe desktop, cât și de pe aplicația mobilă. Acest lucru înseamnă că funcția de download va fi în continuare disponibilă astfel încât să poți descărca la fel ca înainte podcast-ul în cazul în care dorești să-l asculți offline.

Pentru cei care creează conținut, noul feature reprezintă o oportunitate foarte importantă atunci când vine vorba de creșterea audienței, spune Spotify. Desigur, multe podcast-uri dispun și de o variantă vizuală – doar că, până acum, Spotify nu oferea opțiunea aceasta. Chiar dacă varianta audio era publicată pe Spotify și alte platforme, iar cea video pe Youtube, acum situația s-a schimbat.

Citeste si:  Google va sterge automat locația și istoricul noilor utilizatori

Acest lucru oferă creatorilor oportunitatea de a creea o conexiune mai directă cu ascultătorii, fără a fi nevoiți să comute între platforme pentru a posta un simplu podcast. Desigur, și reclamele își vor găsi locul aici, deoarece pot beneficia de o acoperire și o rată de interacțiune mult mai mare.

Spotify a testat opțiunea de a integra videoclipuri pe platformă încă de la începutul acestui an, dar a fost disponibilă pentru a fi folosită numai de Zane Hijazi și Heath Hussar.

Ce este clar e că funcția va fi disponibilă începând de astăzi, însă va exista o mică întârziere în funcție de contintente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Capture 12

Samsung Galaxy Tab S7 – tableta nu va avea cititor de amprenta in ecran

Next Article
AMD Ryzen 4000

AMD a prezentat Ryzen 4000, o nouă serie de procesoare pentru desktop

Related Posts