Squid Game sezonul 2 a fost confirmat, cand va aparea?

Squid Game sezonul 2 a fost confirmat. Al doilea sezon al serialului TV Squid Game, care a fost difuzat în septembrie 2021 și a fost vizionat de 142 de milioane de abonati în primele 28 de zile, a fost confirmat de scriitorul și regizorul său, Hwang Dong-hyuk.

Sunt vești bune pentru fanii săi din seria Netflix Squid Game, care a fost lansat în septembrie și a câștigat o mare popularitate în scurt timp .

Se apropie Squid Game sezonul 2

Recent, scriitorul și regizorul Squid Game Hwang Dong-hyuk a anunțat că urmează sezonul al doilea. De fapt, personajul principal al dramei, Seong Gi-hun , interpretat de Lee Jung-jae, va apărea și el în al doilea sezon.

Potrivit declarației regizorului, cel de- al doilea sezon este în prezent în stadiul de idee. Cu alte cuvinte, putem spune că nu va veni curând, iar regizorul a declarat deja că este prea devreme pentru a da deocamdată alte informații.

Squid Game, care a fost difuzat în septembrie 2021 și a fost vizionat de 142 de milioane de abonati în primele 28 de zile, a devenit de departe cel mai vizionat serial Netflix. A fost o producție despre care s-a vorbit mult, mai ales pe rețelele de socializare.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *