Squid Game Sezonul 2: Noul serial va avea o continuare?

Squid Game Sezonul 2 – Una dintre cele mai mari surprize din lumea seriilor din ultima vreme este Squid Game. Producția sud-coreeană Netflix spune povestea oamenilor care se confruntă cu un joc bizar și violent pentru a câștiga un premiu multimiliardar. Mulți oameni au fost luați prin surprindere cu sezonul 1 și se întrebau: va avea sezonul 2?

Creatorul, scenaristul și regizorul, Hwang Dong-hyuk, a răspuns în această privință într-un interviu vineri (24) pentru site-ul web Variety. Potrivit acestuia, fanii ar trebui să își reducă așteptările.

Squid Game Sezonul 2, serialul va avea continuare?

Squid Game Sezonul 2

„Nu am planuri bine dezvoltate pentru Squid Game 2 (numele original al seriei în engleză). Este foarte obositor doar să mă gândesc la asta. Dar dacă s-ar face, cu siguranță nu as face-o singur. M-aș gândi să folosesc o cameră de scriitori și aș dori mulți regizori cu experiență ”, a argumentat el.

Dong-hyuk a spus că este foarte mulțumit de succesul lui Squid Game, dar că producția serialului a fost obositoare și că nu intenționează să repete programul în curând.

„Nu sunt foarte bun la lucrul în echipă”, a dezvăluit el. Sud-coreeanul a spus că îi place să lucreze singur și că metoda sa mai introspectivă l-a ajutat foarte mult în ultimii ani.

El a încercat să calmeze și publicul, pentru că în prezent elaborează scenariul pentru un film numit KO Club, scurt pentru „ Killing Old Men Club ”. El a spus că acesta va fi un lungmetraj despre un mare conflict între oameni de generații diferite.

Succes brusc

Squid Game a fost lansat pe 17 septembrie și a intrat în primele 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix doar două zile mai târziu. Patru zile mai târziu, serialul era deja pe prima poziție.

În Coreea de Sud, țara de origine a producției, serialul a debutat pe locul 2 și a ajuns pe primul loc doar o zi mai târziu.

Tu ce parere ai, ar trebuii sa avem o continuare Squid Game Sezonul 2?

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *