Squid Game Sezonul 2: Primele Imagini Dezvăluite de Netflix, Lansare în 2024!

După o așteptare îndelungată, fanii seriei fenomen „Squid Game” pot în sfârșit să respire ușurați: Netflix a dezvăluit primele imagini din sezonul 2, promițând o continuare captivantă și direct conectată la finalul sezonului precedent. Acest nou sezon este unul dintre cele mai așteptate evenimente din catalogul Netflix, alăturându-se altor seriale de succes precum „Stranger Things” și „Mercredi”.

Așteptarea a luat sfârșit

Sezonul 2 din „Squid Game” a fost anunțat discret săptămâna trecută investitorilor de către platforma de streaming, cu o lansare programată pentru 2024. Această veste a fost apoi confirmată abonaților prin intermediul contului de X (Twitter) al Netflix, unde au fost publicate primele imagini teaser. Aceste imagini reușesc să ne reintroducă în atmosfera tensionată și plină de mister a seriei, legând direct de finalul dramatic al sezonului anterior.

Ce ne așteaptă în Squid Game Sezonul 2?

Sezonul 1 se încheie cu victoria lui Seong Gi-hun, care, după moartea celorlalți participanți, descoperă identitatea creatorului jocurilor și se jură să-i urmărească pe toți cei implicați. Primele imagini din sezonul 2 sugerează că promisiunea lui Gi-hun de a se confrunta cu forțele din spatele jocului va fi un element central al noii povești. Un apel telefonic misterios, în care o voce îi spune lui Gi-hun că va regreta decizia sa, setează tonul pentru ceea ce promite a fi un sezon plin de răsturnări de situație și confruntări intense.

Cu o popularitate care a depășit așteptările și a stabilit un nou standard pentru serialele de pe Netflix, „Squid Game” se pregătește să revină în forță. Fanii sunt deja pe jar, așteptând cu nerăbdare să descopere cum va evolua povestea lui Seong Gi-hun și ce noi provocări îl așteaptă în această lume plină de pericole și intrigi. Lansarea în 2024 este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului viitor pentru iubitorii de seriale din întreaga lume.

„Squid Game” sezonul 2 promite să fie la fel de captivant și plin de surprize ca și predecesorul său, menținându-și locul în inima fanilor și în topul preferințelor pe platforma Netflix.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *