Seriale

Star Trek: Picard online subtitrat, primul sezon disponibil pe Amazon Prime

Star Trek: Picard online subtitrat, este unul dintre cele mai asteptate seriale ale momentului acesta este de fapt o continuare a unui serial Star Trek ce a fost lansat acum mult timp, si are in momentul de fata 7 sezoane. Acest nou serial, despre care vorbim astazi va fi un nou serial dar cu o continuare dupa un anumit timp fata de cele 7 sezoane.

Patrick Stewart este celebrul actor pe care il asteptam in acest serial, acesta a jucat si in seria X-Man si multe altele cu super eroi, dar in general vorbim de filme SF.

Predecesorul filmul despre care vorbim asta este Star Trek: The Next Generation, si in acest serial ce are 7 sezoane, in mare parte actiunea a avut parte intr-un decor interstelar, ei bine in noul serial ce va fi lansat pe 23 ianuarie.

Star Trek: Picard va fi disponibil incepand cu data de 23 ianuarie 2020 pe Amazon Prime, lucru ce nu prea ne face pe noi favorabil in a privi acest serial, care cu siguranta starneste foarte multe amintiri celor ce au vazut prima serie care este disponibila in momentul de fata pe Netflix.

Star Trek: Picard online subtitrat

Aflat la după 18 ani de la evenimentele Star Trek: Nemesis, Star Trek: Picard îl scoate pe Jean-Luc Picard din pensionare după ce o fată tânără ii cere ajutorul. Se pare că a fost nevoie de multe convingeri pentru ca Stewart să revină la rol, iar acest serial pare o propunere foarte diferită pentru TNG. Este în concordanță cu sentimentul de dramă modernă cu bugetul ridicat al lui Star Trek: Discovery.

Asteptam cu nerabdare acest sezon, Amazon Prime nu este disponibil si in limba Romana, insa daca stiti engleza, cu siguranta este o oportunitate foarte buna sa vedem acest serial acolo, intre timp suntem siguri ca acest serial va aparea si pe Netflix sau alte servicii de streaming ce sunt disponibile in Romania.

Etichete

Articole similare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Asemantor
Close
Back to top button
Close