Valve, pe care il cunoaștem cu platforma Steam, lucrează în prezent la o consolă portabilă numită Steam Deck, după cum știți. Ieri a fost anunțată în sfârșit data lansării dispozitivului.

Vine în februarie 2022

După cum știți, Steam Deck, care în mod normal era de așteptat să fie lansat la sfârșitul anului 2021, a fost amânat din cauza crizei cipurilor. Data de lansare a dispozitivului a fost anunțată în ultimele ore. Potrivit anunțului, Steam Deck va fi lansat pe 25 februarie. Puteți găsi mai jos declarația oficială făcută pe pagina Steam.

Descrierea facuta de Valve

Pe 25 februarie, vom începe să trimitem e-mailuri pentru prima comandă deținătorilor de precomenzi. Clienții vor avea la dispoziție 3 zile (72 de ore) pentru a finaliza achiziția înainte de a elibera rezervarea următoarei persoane din rând. Primele unități vor fi livrate clienților începând cu data de 28 a aceleiași luni. De asemenea, intenționăm să trimitem loturi de e-mailuri de comenzi noi în fiecare săptămână.

În plus, în curând vom trimite dispozitivele presei pentru o revizuire amănunțită. Embargoul din revista de presă pentru Steam Deck va fi ridicat pe 25 februarie. Dar înainte de asta, fiți pregătiți pentru câteva previzualizări și demonstrații. Între timp, vom remedia ultimele deficiențe. Și apoi vă vom livra dispozitivele până la sfârșitul lunii viitoare!

Mai multe detalii pentru curioși:

  • Vom începe să trimitem invitații foarte curând după 25 februarie la ora 21:00 CET.
  • E-mailurile de comandă vor fi trimise în ordinea în care sunt făcute rezervările.
  • Puteți comanda doar modelul Steam Deck pe care l-ați rezervat.
  • Taxa de rezervare va fi dedusă din prețul final al Steam Deck-ului.
Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns