Steam Deck: Valve și-a dublat producția, timpii de livrare vor fi în curând mai scurti

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Valve va livra mai multe Steam Deck-uri incepand de astazi

Valve și-a ținut promisiunea: pe Twitter, producătorul a anunțat că a reușit să-și dubleze producția de Steam Deck. Neapărat, acest lucru ar trebui să aibă un impact pozitiv asupra timpilor de livrare. Deocamdată însă situația nu s-a schimbat pe pagina de rezervare a site-ului.

Lansat în mijlocul unei creize de componente fără precedent, Steam Deck a fost întotdeauna o marfă foarte rară pe piață. De la lansare, Valve a dezvoltat un sistem de rezervare, care anunță jucătorii când consola lor este disponibilă, astfel încât să își poată finaliza achiziția. Doar aici, acest proces depinde de stocul disponibil și poate dura, de fapt, câteva luni până să se încheie.

Însă în aprilie, lucrurile păreau să se schimbe, deoarece Valve a anunțat că producția sa va intra în curând la viteze mari. Până la urmă, a trebuit să așteptăm încă două luni pentru confirmare. Pe Twitter, Valve spune că, începând de astăzi, „ va livra mai mult decât dublul numărului de Steam Decks în fiecare săptămână ”.

Valve va livra mai multe Steam Deck-uri incepand de astazi

În timp ce deficitul pare să fie din ce în ce mai discret în toate sectoarele, Valve pare să fi pus mâna pe o cantitate mai mare de componente, în special pe SoC Van Gogh produs de AMD, permițându-i astfel să-și dubleze producția. Firma mai precizează că primele email-uri de rezervare pentru trimestrul al treilea vor fi trimise din 30 iunie.

Valve ne oferă aici o veste foarte bună, după mica sperietură de la începutul lunii iunie când lansarea docului a fost amânată pe termen nelimitat. Evident, producătorul a preferat să se concentreze pe producția consolei sale pentru a reduce cât mai mult timpii de livrare. Este de la sine înțeles că acesta este probabil cel mai bun moment pentru a vă rezerva Steam Deck-ul. Deși site-ul consolei încă anunță o livrare pentru octombrie 2022 cel mai devreme, această prognoză s-ar putea schimba în bine în zilele următoare.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.