Steam Refund
Steam Refund

Steam Refund, cum sa returnezi un joc Steam? Indiferent dacă ați cumpărat pe Steam din greșeală sau pur și simplu că ați decis că nu vă bucurați de un joc, puteți selecta o rambursare Steam pentru produsul cumparat. Din fericire, politica în vigoare permite un refund rapid și simplu, concepută pentru a vă ajuta să primiți banii pe care i-ați cheltuit sa ii aveti în buzunar cât mai repede posibil.

Dacă aveți nevoie de acești bani înapoi și doriți să vă asigurați că ii investiti intr-un joc mai bun data viitoare, pur și simplu urmați aceste instrucțiuni și veți vedea că fondurile vă vor fi returnate suficient de rapid.

Cum puteti da Steam Refund pe scurt

Pentru inceput ne asiguram ca tutorialul este bun pentru toata lumea asa voi explica pentru un cont steam in limba engleza.

  • Accesați Steam Help (în afara aplicației Steam) și conectați-vă cu contul Steam.
  • Faceți clic pe „Purchases” din lista de lucruri pentru care aveți nevoie de ajutor.
  • Căutați achiziția dorită pentru refund, apoi faceți clic pe ea.
  • Alegeți problema pe care o aveți cu produsul din listă.
  • Faceți clic pe „I’d like to request a refund.”  – „Aș dori să solicitați o rambursare”.
  • Completați formularul care se încarcă în urma solicitării de rambursare.
  • Faceți clic pe „submit request.”.

Acesta este un tutorial scurt si la obiect pentru cine este mai priceput, pentru cine are nevoie de mai mult ajutor, mai jos voi explica cu imagini si mai pe intelesul incepatorilor.

Cum sa returnezi un joc Steam

Pasii de mai jos, simpli va vor ajuta sa primiti banii inapoi munciti din greu pentru a face rost de jocul mult dorit, dar care poate ca ati fost dezamagiti, tutorialul nu este unul pentru avansati asa ca nu te descuraja, va fi foarte usor sa iti primesti banii la timp.

Steam Refund
Steam Refund

1. Accesați Steam Help (în afara aplicației Steam) și conectați-vă cu contul Steam.

Steam are o pagină specială dedicată pentru a solicita o rambursare. În loc de o functie în aplicația Steam în sine, este localizat la help.steampowered.com, asa ca puteti salva acest link. Când vă aflați pe pagina oficială de asistență Steam, mergeți mai departe și conectați-vă cu contul dvs. Steam.

Steam Refund
Steam Refund

2. Faceți clic pe „Purchases” din lista de lucruri pentru care aveți nevoie de ajutor.

După ce v-ați autentificat, veți primi o întrebare: „What do you need help with?” precum și o listă cu produsele dvs. recente și alte opțiuni. Alegeți „O achiziție”, și vei fi dus la următorul pas.

cum sa returnezi un joc Steam
cum sa returnezi un joc Steam

3. Căutați achiziția dorită pentru refund, apoi faceți clic pe ea.

Căutați in lista pe care tocmai ați primit-o produsul pentru care aveți nevoie de o rambursare. Faceți clic pe el când l-ați găsit. Daca nu gasiti produsul in lista de refund, din pacate nu mai puteti primi bani pentru produsul pe care l-ati cumparat. Steam are niste politici in care daca ai jucat mai mult de 2 ore un anumit joc nu il vei mai putea returna.

4. Alegeți problema pe care o aveți cu produsul din listă.

Ar trebui să vedeți o listă de probleme, cum ar fi faptul că „ați cumpărat din greșeală” sau a existat un fel de bug sau problemă tehnică. Alegeți opțiunea care corespunde experienței dvs.

cum sa returnezi un joc Steam
cum sa returnezi un joc Steam

5. Faceți clic pe „I’d like to request a refund.”.

Există doar două opțiuni după ce alegi problema pe care o ai cu jocul. Asigurați-vă că o alegeți pe cea potrivită aici!

6. Completați formularul care se încarcă în urma solicitării de rambursare.

Vi se va cere sa spuneti dacă doriți să va primiti bani pe Steam sau metoda de plată alternativa. De asemenea, va trebui să completați informații despre motivul pentru care solicitați o rambursare, deci fiți clari și sinceri.

7. Faceți clic pe „submit request.”.

După ce cererea dvs. este finalizată, tot ce trebuie să faceți este să așteptați un e-mail de confirmare pe contul pe care l-ați folosit pentru a vă înscrie la Steam. Poate dura câteva zile până la finalizare, dar cu siguranta iti vei primi bani.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.