Sticla sparta si vopsea decojita: iPhone 12 are deja probleme

iPhone 12
iPhone 12

iPhone 12 a tocmai a sosit în mâinile la bloggeri, și site-uri de specialitate din întreaga lume, ajunge la magazine pe piețele din Statele Unite, China și regiuni din Europa și Oceania. Odată cu așteptarea lansării noilor smartphone-uri Apple și cu recenziile pozitive , există totuși rapoarte despre primele probleme.

Potrivit site-ului Gizmochina, cel mai îngrijorător anunt a venit de la un blogger chinez numit Lie Feng. A vizitat un Apple Store local și a observat că mai multe dintre dispozitivele din vitrină erau destul de uzate, cu defecte vizibile pe laterale – ceea ce poate indica faptul că vopseaua care acoperă marginea metalică a dispozitivului nu poate rezista la o intensitate mare de contact.

Magazinele din China au fost aglomerate de la sosirea modelului și, pe toate piețele pe care a sosit iPhone 12, cererea pare mai mare decât cea înregistrată la momentul iPhone 11 .

iPhone 12 probleme

Se sparge?

Al doilea raport vine de la Max Weibach, un veteran jurnalist specialist care lucrează pentru AndroidPolice . Sâmbăta trecută (24), a publicat pe profilul său de pe Twitter o imagine care prezintă sticla care protejează modulul camerei pe spate deja spart.

Citeste si:  Primele Mac-uri cu procesoare ARM vor fi un MacBook Pro de 13 inch și un iMac

Potrivit acestuia, telefonul nici nu a căzut și nici nu a fost lovit direct. “L-am pus literalmente pe o masă poziționată în jos și, când m-am uitat la el, sticla a fost spartă.”, explică el.

Max crede că aceasta este o instabilitate structurală cauzată de o problemă cu designul intern al dispozitivului. Merită să ne amintim că iPhone 12 a suferit modificări vizuale pentru a găzdui antenele și componentele 5G.

Deocamdată, Apple nu a comentat oficial cazurile.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Huawei Mate 40 Pro Pret in Romania, specificatii si disponibilitate

Huawei Mate 40 Pro Pret in Romania, specificatii si disponibilitate

Articolul următor
Trenuri ecologice

Italia va avea trenuri cu hidrogen

Postări Asemănatoare
Total
1
Share