Galaxy Note 10
Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 Lite va avea un stilou S activat prin Bluetooth. Rămâne de văzut dacă va avea funcționalitatea avansată a celui mai recent model flagship (adică comenzile giroscopice) sau controalele mai de bază ale Note9 (de exemplu, o cheie de declanșare fără fir pentru cameră).

Documentele FCC dezvăluie dimensiunile stilului, 5,80 x 4,35 x 105,18 mm, care este identic cu stilul Note10 și puțin mai mare decât cel al predecesorului său. Desigur, acest lucru ar putea fi doar pentru ergonomie, mai degrabă decât pentru hardware giroscopic suplimentar.

De asemenea, este interesant de menționat că FCC reține fotografii externe ale S Pen-ului până pe 25 mai anul viitor, ceea ce sugerează un interval de timp pentru dezvăluirea Galaxy Note10 Lite. La nouă luni de la dezvăluirea flagship-urilor Note10, chiar în al patrulea trimestru al ciclului de viață al modelului, atunci când vânzările sunt într-o scădere accentuată.

S Pen min

De asemenea, la trei luni de la telefoanele Galaxy S11, care sunt așteptate în februarie. Un astfel de interval de timp înseamnă că Note10 Lite ar putea insemna un esec, insa ramane de vazut ceea ce vom vedea.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.