Stranger Things: creatorii confirmă că va exista un spin-off după sezonul 5

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Sranger Things va avea un spin-off

Dacă Netflix nu a confirmat încă oficial existența unui spin-off Stranger Things, frații Duffer nu ezită să vorbească despre asta într-un interviu. Într-adevăr, creatorii serialului au dezvăluit recent că vor să aștepte până la sfârșitul sezonului 5 pentru a începe să îl producă pe acesta din urmă. Deocamdată, cu excepția lui Finn Howard, nimeni nu știe încă despre ce va vorbi.

În trei zile, fanii Stranger Things vor descoperi în sfârșit încheierea sezonului 4 după câteva săptămâni de așteptare. Finalul se anunță deja epic, atât pentru turnura mult mai îngrozitoare pe care a luat-o acest sezon, cât și pentru apropierea finalului serialului. Într-adevăr, știm deja că sezonul 5 va fi ultimul din Stranger Things și, dacă va ajunge mai devreme decât se aștepta, fără îndoială va lăsa un gol în inimile fanilor.

Din fericire, Netflix a planificat „lovitura de stat”. Pe web circulă de câteva luni zvonuri despre spin-off, pe care platforma de streaming are grijă să nu le confirme pentru moment. Cu toate acestea, frații Duffer nu par să aibă nicio problemă să vorbească despre asta, mai mult sau mai puțin liber. Astfel, într-un interviu acordat pentru Variety, creatorii Stranger Things au confirmat că va avea loc un spin-off.

Stranger Things va avea un spin-off

Cei doi frați au declarat astfel că producția acestui spin-off va avea loc „probabil” odată cu terminarea sezonului 5. Totuși, „se produce o altă versiune” , precizează Ross Duffer, dar că aceasta „nu va fi filmată niciodată în paralel”.

Deocamdată, creatorii sunt reticenți în a răspunde la întrebarea care arde buzele tuturor: care va fi povestea acestui spin-off? Până acum, nimeni nu știe răspunsul. Excepția fiind Finn Wolfhard, interpretul lui Mike Wheeler pe ecran, care a ghicit scenariul noului serial, spre marea surpriză a fraților Duffer. „Credem că toată lumea – inclusiv Netflix – va fi surprins când vor auzi conceptul, pentru că este foarte, foarte diferit ”, adaugă ei.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.