Stranger Things sezonul 4: o fotografie infricosatoare arata reinceperea inregistrarilor

Stranger Things sezonul 4 – Gata cu așteptarea semnelor de viață de la Stranger Things. La mai bine…
Stranger Things sezonul 4

Stranger Things sezonul 4 – Gata cu așteptarea semnelor de viață de la Stranger Things. La mai bine de 1 an de la lansarea sezonului 3, Netflix a anunțat în cele din urmă, prin conturile sale oficiale de Twitter și Instagram, că înregistrările pentru al patrulea sezon al seriei au fost reluate.

Anunțul Netflix

Datorită noilor reguli de pandemie a coronavirusului și de izolare socială, Stranger Things a avut începutul filmărilor amânat pe termen nelimitat. Știrile au servit doar pentru a-i face pe fani mai anxioși în legătură cu cel de-al patrulea sezon al seriei, care în cele din urmă a început să fie înregistrat.

Netflix a postat aceeași imagine pe Twitter și Instagram, dar cu mesaje diferite. Pe Twitter, a scris: „astăzi în Hawkins”, făcând o referință la orașul în care are loc povestea. Deja pe Instagram, postarea avea un titlu pe care scria: „între timp, în lumea inversată”.

Interacțiunea nu s-a încheiat aici! Un alt cont oficial al platformei de streaming a răspuns cu: „acest tweet este foarte ciudat, poate chiar … STRANGER THAN U THINK.”.

Stranger Things sezonul 4

Cu o finală plină de suspans și decese, al treilea sezon al seriei a lăsat numeroase întrebări pentru fani. Întrebarea principală a publicului de până acum este: Hooper este viu? Dacă da, unde a ajuns?

Site-ul SyFy a descoperit un posibil mesaj ascuns în imaginea postată de Netflix. o imagine prezintă numerele 8.19 și 79, care se pot referi la data de 19 august 1979, când sovieticii s-au întors pe Pământ după o călătorie spațială.

Este posibil să-i vedem pe ruși lucrând pentru a încerca să deschidă portalul către Lumea inversată. Poate că există un răspuns în acest detaliu.

La final, la toate întrebările trebuie să ni se răspundă în premiera celui de-al patrulea sezon al Stranger Things , care încă nu are dată stabilită.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts