Acasă Seriale Supernatural sezonul 15: Cand revine seria?

Supernatural sezonul 15: Cand revine seria?

Supernatural
Supernatural

Când o serie se apropie de sfârșitul său, sentimentul este în conflict. Vrem să vedem concluzia imediat, dar sperăm, de asemenea, să dureze puțin și să avem mai mult timp cu personajele care ne plac. În sezonul 15 supranatural, avem acelasi sentiment.

Ultimul sezon din Supernatural  a trebuit să fie întrerupt în martie din cauza pandemiei coronavirusului, ceea ce a împiedicat producerea tuturor episoadelor. Au fost până acum 13 episoade din cel de-al 15- lea sezon Supernatural, în care am putut să-i omorâm pe Sam și Dean și să vedem ce are de oferit duo-ul în această concluzie.

După pauză, a rămas întrebarea: când se va întoarce cel de-al 15-lea sezon al supranaturalului?

Mai multe știri despre întoarcerea serialului Supernatural

Conform anunțului lui Andrew Dabb prin Twitter, au fost înregistrate 18 episoade din ultimul sezon Supernatural. Restul va fi înregistrat puțin câte puțin, acum când izolarea socială din cauza coronavirusului este ridicată încet la Vancouver, unde au loc înregistrările. Datorită acestui fapt, seria este de așteptat să revină în curând la concluziile sale.

Pe lângă fețele cunoscute pe care le-am întâlnit deja în acest sezon, precum Jody Mills și Ruby, este posibil să îi vedem și pe Adam, din nou, și pe Charlie, făcând apariții speciale înainte de rezultatul iconic.

Al 15-lea sezon din Supernatural ar fi trebuit să se încheie în luna mai, dar circumstanțe neprevăzute au împiedicat programul să continue normal. Acum, potrivit Dabb, obiectivul principal este de a face un final care să facă fericiti toti fanii.

În rețelele sociale, actorii si-au exprimat recunostinta pentru cei 15 de ani , in care au lucrat in serie. Misha Collins, Jensen Ackles și Jared Padalecki și-au spus deja adio lui Castiel, Dean și Sam.

Te-ar putea interesa si:

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.