Tableta Motorola Moto Tab G62 devine oficială

Motorola a dezvăluit noua sa tabletă numită Moto Tab G62. Tableta este însoțită de un procesor Qualcomm Snapdragon 680 cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. Pe lângă spațiul de stocare, se poate adăuga 1 TB cu suport pentru carduri microSD. Tableta vine din cutie cu sistemul de operare Android 12.

Moto Tab G62, care are o carcasă metalică, are un ecran LCD de 10,6 inchi. Acest ecran oferă o rezoluție de 2000 x 1000 pixeli. Există o cameră de 8 megapixeli atât pe partea din față, cât și pe spate a tabletei. Camera din spate are un unghi de vizualizare de 118 grade.

Moto Tab G62 vine într-o carcasă dual-ton și rezistentă la apă. O baterie de 7700 mAh oferă tabletei energia de care are nevoie. Această baterie cu suport de încărcare de 20 W este încărcată prin intrarea USB-C. are de asemenea mufa 3,5 mm pentru căști, patru difuzoare și suport audio Dolby Atmos.

Motorola Moto Tab G62 va fi disponibil pentru utilizatorii cu versiuni Wi-Fi și LTE. Prețul de vânzare indian al modelului Wi-Fi a fost stabilit la 15999 de rupii. Pentru versiunea LTE, este necesar să plătiți 17999 rupii. Tableta va fi pusă în vânzare pe 22 august.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *