Tehnologia Nvidia DLSS este acum accesibilă tuturor

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
Tehnologia Nvidia DLSS

Tehnologia Deep Learning Super Sampling (DLSS) este disponibilă gratuit pentru descărcare de pe site-ul propriu al Nvidia. Deși a fost necesar să se aplice la Nvidia pentru a-l integra în jocuri înainte, acum a devenit accesibil tuturor. Aceasta înseamnă că, în teorie , va fi mai ușor ca niciodată pentru dezvoltatorii de jocuri să înceapă să implementeze DLSS în jocurile lor. Am văzut cât de bine se comportă în Red Dead Redemption 2, iar acum este timpul pentru alte jocuri.

După AMD cu FSR tehnologie ce a fost lansata pentru public, și în curând a început să fie integrate în jocuri, DLSS tehnologia Nvidia este accesibil pentru toată lumea, făcând acest lucru un concurs util pentru jucătorii.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.