Telefoane cu camera buna – Unul, doi, trei, patru, cinci senzori! Cele mai bune telefoane in ceea ce priveste camera care concurează în ingeniozitate pentru a ne aduce o calitate și versatilitate din ce în ce mai mare și pentru a surprinde cele mai bune fotografii posibile. Dar nu avem doar un rege al fotografiei! În selecția noastră, vă prezentăm telefoanele despre care credem că merită toată atenția celor ce cauta un telefon cu cea mai buna camera.

Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra

Am testat S22 Ultra si credem ca este unul dintre cele mai bune telefoane din 2022, de asemenea, este si cel mai bun telefon foto/video raportat la concurentii sau.

Cui îi recomandăm Samsung Galaxy S22 Ultra?

Nu recomandăm S22 Ultra nimănui care nu poate să-și permită astăzi ce este mai bun de pe piața smartphone-urilor. Veți beneficia deci de un produs foarte puternic în (aproape) toate domeniile.

Telefon fără compromisuri

Galaxy S22 Ultra ne-a uimit în timpul testului său. Succes anunțat datorită ecranului său uimitor, stiloului său integrat și senzorilor foto multipli, acesta deține a cincea stea datorită scorului său foarte bun de durabilitate, susținut de promisiunea de actualizări software timp de patru ani.

Google Pixel 6 Pro

Google Pixel 6 Pro

Fotografii și videoclipuri uimitoare, Un Pixel foarte eficient și durabil în uz, Ecranul hipnotic de 6,71 inchi și calitatea feedback-ului haptic, 5 ani suport software

Cui îi recomandăm Google Pixel 6 Pro?

Pixel 6 Pro va încânta oamenii care caută Telefoane cu camera buna și cel mai versatil de pe piață. Într-adevăr, clasicul Pixel 6 este grozav, dar își va arăta limitele mai repede datorită absenței unui teleobiectiv.

Cel mai versatil telefon cu camera al anului

Cu primul său smartphone adevărat high-end, Google nu face lucrurile pe jumătate. Pixel 6 Pro are de toate, mai ales în fotografii. Telefoane cu camera buna

Echipat, ca și Pixel 6, cu un cip Google Tensor și un senzor principal de 50 de megapixeli foarte luminos, vine și cu un unghi ultra-larg și un teleobiectiv periscopic care permite zoom optic 4x. Datorită algoritmului Super Res Zoom, putem chiar să mergem până la 20x, păstrând în același timp un nivel de detaliu nemaivăzut până acum.

Citeste si:

Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro este o bijuterie de tehnologie și un fotograf talentat. Din păcate, absența serviciilor Google și autonomia sa oarecum strânsă strică petrecerea.

Huawei P50 Pro, maestru fotograf

Huawei P50 Pro nu trădează reputația mărcii chinezești pentru fotografie. Modulul său foto este impunător, dar îți permite să faci poze foarte bune în toate situațiile. Mențiune specială pentru fotografiile de noapte și zoom-ul x10 cu adevărat impresionant. Dacă sunteți în căutarea unui telefon cu cea mai buna camera de pe piață, nu puteți greși cu acest P50 Pro.

Un smartphone excelent dar fara serviciile google

Dacă nu te deranjeaza o durată de viață a bateriei relativ scurta (o zi), nu avem prea multe de ce să ne plângem de Huawei P50 Pro, care are tot ce are de oferit telefonul ideal high-end. Cu toate acestea, absența serviciilor și aplicațiilor Google ar putea răci mai mult legatura intre cumparator si producator. În Romania, majoritatea covârșitoare a utilizatorilor se așteaptă la un smartphone care se poate sincroniza cu contul lor Google în câteva minute. Viața fără Google este departe de a fi imposibilă, dar rezervați acest P50 Pro pentru cei mai cunoscători de tehnologie dintre noi.

Google Pixel 6

Google Pixel 6

Chiar dacă nu strălucește prin design, Google Pixel 6 este un smartphone foarte bine poziționat pentru prețul său. Lansat la 649 €, este de fapt cel mai bun telefon la camera foto din categoria sa și va beneficia de 5 ani de actualizări ale producătorului său. Un mobil conceput pentru viitor, cu un raport calitate/preț excepțional.

Cui îi recomandăm Google Pixel 6?

Cele mai recente telefoane de la Google sunt destinate celor care caută un telefon să facă fotografii magnifice în toate situațiile, fără a cheltui mai mult de 1000€ pe un smartphone.

Un telefon cu o camera foarte buna

Google Pixels a fost întotdeauna cu un pas înainte în fotografia computațională datorită algoritmilor lor avansați. Dar în ceea ce privește tehnica pură, începeau să rămână în urmă. Pixel 6 , care nu numai că introduce un nou cip dezvoltat intern, ci și un senzor principal nou-nouț. Telefoane cu camera buna

Rezultatul este materializat prin fotografii extraordinare în toate situațiile, chiar și atunci când lumina este slabă. Nivelul de detaliu al imaginii este uimitor, iar progresul peste Pixel 5 impresionant.

Realme 8 pro

Realme 8 pro

Un smartphone care merită vazut – Realme 8 Pro este un smartphone cu un raport calitate-foto-pret foarte bun care se remarcă față de concurenți datorită senzorului foto de 108 megapixeli foarte convingător, vine cu o interfata de succes si o incarcare ultra-rapida de 50W.

Cui îi recomandăm realme 8 Pro?

Realme 8 Pro se va potrivi oricui apreciază calitatea fotografiilor. Senzorul de 108 megapixeli de la bord precum și inovațiile software propuse de brand îl fac un candidat serios la titlul de „telefon cu cea mai buna camera” din gama medie.

Cel mai bun telefon cu cameră sub 300 USD

Într-un segment competitiv, rare sunt mărcile care reușesc să se mențină pe cont propriu. realme a înțeles acest lucru încercând în fiecare an să aducă inovații utile. După ce a integrat un ecran OLED și o încărcare rapidă de 65W pe realme 7 Pro, producătorul chinez pune pachetul pe fotografie anul acesta. Un punct de diferențiere căruia utilizatorii îi acordă multă importanță. Este un real succes pentru brand care reușește să ofere un smartphone care surprinde fotografii de calitate în plină zi, precum și un zoom foarte convingător și fotografii nocturne de care nu trebuie să-i fie rușine în fața concurenței. Atât de multe active care fac din realme 8 Pro un smartphone ușor de recomandat.

Apple iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max este un telefon ce trebuie verificat cu siguranta, fiind unul dintre cele mai bune optiuni.

Cui îi recomandăm iPhone 13 Pro Max?

iPhone 13 Pro Max este pur și simplu cel mai bun smartphone lansat de Apple de la iPhone X de la iPhone X. Un produs excepțional, va convinge fotografi și videografi amatori datorită a trei noi senzori foto formidabili.

Cel mai bun telefon foto pentru utilizatorii Apple

iPhone 13 Pro Max refuză să facă compromisuri și pur și simplu oferă tot ce este mai bun. Noul său trio de camere, și în special unghiul larg (pixeli de 1,9 µm, deschidere la ƒ/1,5) arată o performanță buna în lumină slabă. În plus, este încă singurul care poate filma în 4K la 60 de cadre pe secundă în HDR Dolby Vision . Și asta pe toți senzorii, chiar și în față. Adăugați la asta cel mai bun procesor integrat vreodată într-un smartphone și un ecran care gestionează în sfârșit 120 Hz și avem o adevărată bijuterie. Telefoane cu camera buna

SONY XPERIA PRO-I

SONY XPERIA PRO-I

Mai aproape de cameră decât de smartphone prin poziționare, Pro-I este un produs atipic. Nu este destinat utilizatorilor tradiționali de smartphone-uri, ci profesioniștilor din video și fotografie. Cu un pret pe masura.

O cameră care acționează și ca un smartphone

Sony este un brand renumit, printre altele, pentru calitatea camerelor sale. Prin urmare, firma japoneză a dorit să-și arate know-how-ul cu acest Xperia Pro-I care este mai mult o cameră foto decât un smartphone. Modulul său foto excelent, caracteristicile sale profesionale și prețul său, în mod clar, nu îl intenționează publicul larg. Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui aparat foto care să strecoare în buzunar, vei găsi ceea ce cauți aici.

Sony Xperia Pro-I este excelent

Cu siguranță, este o cameră excelentă, dar nu numai. Ecranul OLED de 6,5 inchi îl face deosebit de confortabil pentru vizualizarea întregului conținut multimedia. Adăugați la asta un procesor Snapdragon 888 însoțit de 12 GB RAM și aveți un mobil high-end foarte solid pe suporturile sale.

Telefoane cu cea mai buna camera
Telefoane cu camera buna

Telefoane cu camera buna: răspunsurile la toate întrebările tale

Mai mulți senzori = fotografii mai bune?

Producătorii se luptă pentru megapixeli și numărul de senzori, dar aceștia nu sunt întotdeauna o garanție a calității finale a fotografiilor pe care le vei surprinde. Așa că nu lăsați fișa tehnică să vă păcălească și consultați fiecare dintre testele complete pentru a afla părerea mai multor utilizatori reali și creați-vă propria parere uitându-vă la calitatea fotografiilor.

Conteaza calitatea fotografiilor de noapte?

După cum știm, majoritatea smartphone-urilor de astăzi sunt capabile să facă fotografii frumoase în plină zi. Telefoane cu camera buna (pe care le veți găsi în această comparație) excelează în acest domeniu. Dacă versatilitatea senzorilor este importantă, fotografia de noapte rămâne criteriul numărul unu pentru a decide între cei mai buni dintre cei mai buni. Un telefon capabil să surprindă fotografii nocturne foarte frumoase, are toate șansele de a excela în plină zi. Reversul nu este întotdeauna adevărat.

Ce este un senzor TOF?

Nu v-a scăpat de observație că unele smartphone-uri sunt acum echipate cu senzori TOF, pentru „Time of Flight”, care sunt folosite pentru a măsura distanța dintre senzor și un obiect îndepărtat. El este astfel capabil să creeze o hartă 3D a unui obiect sau a unei persoane. De fapt, acesta este folosit în principal pentru a îmbunătăți modul portret întâlnit astăzi pe toate telefoanele. Interesul unui astfel de senzor rămâne de dovedit în măsura în care anumite telefoane mobile sunt capabile să producă portrete excelente fără a fi echipate cu un astfel de senzor.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns