Unele telefoane pliabile Samsung se pot strica de la frig

Când vine vorba de smartphone-uri pliabile, pentru mulți unul dintre primele gânduri este îngrijorarea cu privire la fragilitatea lor și la posibila durabilitate pe termen lung, iar mărturiile unor proprietari de modele Samsung par să confirme că această problemă nu a fost rezolvată nici până în prezent.

Din Coreea de Sud, există rapoarte de la doi proprietari de Samsung Galaxy Z Flip și Samsung Galaxy Fold ale căror ecrane par să fi fost deteriorate de frig.

Samsung nu se prea împacă cu frigul

Conform celor aflate, de fapt, în ambele cazuri fisurile de pe ecran nu sunt vizibile, dar simptomele indică probleme cu ecranul, cu pete luminoase, linii și alte mici defecte fizice care sugerează prezența deteriorării fizice.

Deși nu este posibil să se verifice validitatea problemelor întâmpinate de cei doi utilizatori, în ambele cazuri daunele sunt legate de utilizarea în condiții de temperatură scăzută.

Acestea nu sunt primele rapoarte de acest tip, întrucât în ​​urmă cu aproximativ o lună un alt utilizator de s-a plâns de o problemă similară, dar trebuie spus că au fost făcute și câteva teste „extreme” pentru a testa capacitatea smartphone-urilor pliabile ale gigantului coreean (în special Samsung Galaxy Z Flip, înghețat 30 de minute) pentru a vedea dacă rezistă frigului (chiar depășind situația fără daune).

În practică, este dificil să se determine cât de multe dispozitive de acest tip pot fi deteriorate la temperaturi foarte scăzute, dar nu este surprinzător faptul că utilizarea telefoanelor pliabile în medii reci poate afecta funcționalitatea ecranelor.

Amintiți-vă, de fapt, că aceste ecrane sunt realizate din diferite straturi de materiale, care pot răspunde schimbărilor de temperatură în moduri diferite.

Distribuie
Marian Mărian

Marian Mărian

Marian prezintă un interes ridicat față de marketingul digital. Acesta consideră că internetul e un mediu minunat care oferă oportunități nelimitate utilizatorilor de a se dezvolta și de a-și exprima creativitatea. Cu o experiență vastă în copywriting, Marian a redactat articole pentru revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, în perioada 2016-2018. Apoi, din 2019, Marian a preluat rolul de Redactor-șef adjunct și SEO Specialist în cadrul portalului de ştiri şi informaţii IT&C intitulat GEEKI. Pe lângă capabilitățile sale de gândire critică, fiind capabil să facă diferența între corelație și cauzalitate în domeniul SEO, acestuia îi place, de altfel, să scrie articole despre diverse subiecte ce țin de tehnologie, știință și divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *