Telefoane Xiaomi la preturi bune in Romania

Telefoane Xiaomi
Telefoane Xiaomi

Telefoanele Xiaomi sunt foarte bune, bineînţeles nu îi comparăm cu un Samsung sau Apple, însă, da, sunt bune, am avut şi eu unul în teste pe perioada permanentă, l-am oferit tatălui meu iar 2 ani de zile de utilizare nu a avut nici o problemă, asta până când bateria dintr-o dată nu a mai vrut să reziste mai mult decât 2/3 ore. Dar acest lucru a fost acum 3 ani, şi în ziua de astăzi mă declar mulţumit de această companie chinezească.

În România telefoanele Xiaomi nu sunt foarte populare, însă prind contur pe zi ce trece, toată lumea întrebă tot mai mult despre aceste telefoane, mai ales după ce Huawei pare să aibă probleme.

Xiaomi este o companie care nu numai că lansează telefoane însă mai şi încearcă să inoveze, avem exemplul lui Mi MIX Alpha, care într-adevăr mi se pare destul de inutil, dar totuşi inovaţie e inovaţie chiar dacă este doar de dragul inovaţiei, corect?

Citeste si:  Acum, Facebook te avertizează dacă distribui un articol mai vechi de trei luni

Săptămâna aceasta m-am gândit să mai mă uit puţin pe piaţa în legătură cu telefoanele Xiaomi, şi am luat ca exemplu Xiaomi Redmi 7, telefon destul de bun, disponibil pe mai multe site-uri din România. Nu voi face reclamă nici pozitivă dar nici negativă, doar o să vă prezint un exemplu de preţuri diferite ce contează pentru buzunarul oricui.

Pe site-ul xiaomiromania.com, preţul acestui telefon deşte de 890,00 lei, plus atenţionarea că este unul dintre ultimele produse de pe stock…marketing, ce să faci. (foto mai jos)

xiaomiromania min

Acelaşi produs, pe cel.ro, 619 Lei, şi mai primeşti şi o husă în plus, fără nici o atenţionare precum că trebuie să te grăbeşti să cumperi. (mai jos foto)

cel.ro min

Nu am integrat în acest articol nici un link de afiliere, deocamdată nu este momentul iar acest articol îl fac strict pentru informare, nu denigrez pe nimeni, însă trebuie să fim foarte atenţi atunci când cumpărăm ceva.

Aceste exemple continuă, însă vă recomand să căutaţi pe magazine populare din România cel mai bun preţ la un telefon fără să fiţi înşelaţi de cine ştie ce metodă psihologică să cumpăraţi un produs mai repede la un preţ prost.

Citeste si:  Xiaomi promite un prim smartphone cu senzor foto sub ecran in 2021

La preturi bune, si telefoane de calitate in Romania puteti gasi:

  • Xiaomi Redmi 7 – Pret mic
  • Xiaomi Mi 9T – Pret mediu
  • Xiaomi Mi Mix 3 – Margini micute, design placut
  • Xiaomi Mi 8 Pro – Design unic
  • Xiaomi Mi 9 – Ultimul dar si cel mai bun

Voi ce site-uri folosiţi pentru a cumpăra telefoane? Intreb în mare parte pentru chinezării.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

6 comments
  1. PC Garage este bun, corect, l-am folost in achizionarea unui Huawei, cel mai bun pret l-am gasit la acestia.

  2. PC Garage este bun, corect, l-am folost in achizionarea unui Huawei, cel mai bun pret l-am gasit la acestia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
animeuri

Cele mai bune anime-uri vazute in 2019

Articolul următor
Windows 10

Cum faci Windows 10 mai rapid? Uite 5 sfaturi utile!

Postări Asemănatoare
Total
3
Share