Telefonul pliabil de la Xiaomi va fi lansat in 2020

Telefonul pliabil de la Xiaomi
Telefonul pliabil de la Xiaomi

Xiaomi ar trebui să fie următorul producătorul de dispozitive mobile pe piața de smartphone-uri pliabile. Conform zvonurilor evidențiate de site-ul ZDNet Korea și lansate de XDA Developers , compania chineză dezvoltă un model similar cu Galaxy Z Flip și chiar ar fi comandat display-urile pentru producție în masă.

Compania va folosi Samsung Display ca si furnizor de ecrane, si deja a inaintat o cerere pentru un stoc inițial de panouri OLED flexibile în același format vertical ca modelul sud-coreean. LG Display, de asemenea puternic în industrie, este de așteptat să fie furnizorul secundar al contractului. În plus față de popularitate, companiile ar fi fost selectate pe merit: surse care au rămas anonime au declarat pentru ZDKorea că rezultatul fabricării panourilor rivale, precum BOE și CSOT, nu respectă standardul de calitate preconizat.

La începutul anului 2019 , Xiaomi a publicat chiar videoclipuri oficiale care arată un prototip pliabil și chiar cu președintele care utilizează dispozitivul. Avea același format ca Galaxy Fold și Huawei Mate X, adică a devenit o tabletă la deschidere.

Citeste si:  Redmi Note 10X si 10X Pro sunt anuntate cu dual sim 5G

Alte informatii?

Deocamdată, nu există speculații cu privire la hardware-ul dispozitivului, dar unele brevete înregistrate anterior de Xiaomi care au legătură cu telefoanele mobile pliabile oferă o idee despre viitorul vizual al dispozitivului.

Tot la sfârșitul anului trecut, site-ul WindowsUnited a  adunat aceste informații și a realizat câteva ilustrații conceptuale ale modelului, care includ un videoclip care arata telefonul din toate unghiurile. Merită să ne amintim că aceasta este doar o presupunere, fără nicio garanție că acesta ar fi aspectul adoptat în versiunea comercială.

De asemenea, conform raportului, modelul de pliere al lui Xiaomi ar fi gata să fie produs în masă în a doua jumătate a anului 2020, ceea ce poate indica un anunț pentru sfârșitul anului, profitând de perioada de Crăciun.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Motorola Edge+

Motorola Edge si Edge+ sunt anuntate oficial cu preturi mari

Articolul următor
Windows 20

Cum va arata Windows 20? Un nou concept a aparut pe YouTube

Postări Asemănatoare
Total
3
Share