Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru utilizarea site-ului Geeki.ro Această înştiinţare acoperă website-ul geeki.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție cele ce urmează înainte de a naviga pe Geeki. Răsfoirea site-ului indică faptul că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Sunteți liberi să folosiți citate scurte pe website-ul sau blogul dvs. cu condiția de a le pune între ghilimele și de a menționa sursa printr-un link chiar după citat. Nu încercați să ascundeți linkul de motoarele de căutare folosind atributul rel=”nofollow”.

Vă rugăm să nu folosiți tag-ul IFRAME pentru a încadra conținutul nostru, având în vedere că acest lucru îi va ascunde utilizatorului linkul original.

Dacă doriți să folosiți un citat pentru publicitate sau alte activități, contactați-ne pentru a primi permisiunea.

Încălcările drepturilor de autor vor fi subiectul unei plângeri către compania de hosting, partenerii de publicitate și motoarele de căutare.

Comentariile pe Geeki.ro

Pentru ca toate comentariile să fie interesante și informative pentru toți cititorii noștri, cele ce urmează trebuie să fie respectate de toți utilizatorii care postează și vizualizează comentarii.

– Dacă un comentariu este postat folosind identitatea ta, se va presupune că a fost postat de tine;
– Nu posta material defăimător, abuziv, obscen sau amenințător;
– Nu te oferi să cumperi sau să vinzi niciun produs sau serviciu;
– Nu posta material care încalcă drepturile de autor;
– Nu posta informații despre care știi că sunt confidențiale sau sensibile și care încalcă legea;
– Păstrează toate comentariile relevante și la subiect;
– Geeki.ro nu își va asuma responsabilitatea pentru informațiile postate în comentarii. Dacă Geeki.ro primește vreo notificare cum că o postare nu este în acord cu termenii și condițiile noastre, Geeki poate înlătura acea postare și alte postări asemănătoare.

Rubrica Opinii si Review

Postările din rubrica Opinii si cea de Review reprezintă punctele de vedere ale fondatorului si a echipei Geeki.ro cu privire la un produs sau serviciu.

Echipa Geeki.ro va incerca mereu sa aduca un plus de valoare continutului preluat si publicat pentru ca utilizatorul final sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila.

Toate recenziile postate de Geeki.ro sunt independete fara a oferi garantii ca produsul trimis catre echipa de redactie pentru o recenzie va si primi o nota buna din partea noastra.

Rubrica de Stiri

Stirile preluate si publicate de Geeki.ro vor avea informatii despre sursa si doar in cazul in care o stire este pornita de catre noi, vom mentiona acest lucru in mod explicit in articol cu „Exclusiv”.

Nu suntem fabrica de stiri asa ca in mare parte acestea vor fi preluate si comentate, ne vom axa insa pe articole de tip review, ghiduri si tutoriale pentru a oferi o experienta cat mai buna utilizatorului.

Aceasta pagina se va putea actualiza in viitor: Ultima actualizare 07:01:2023.