Terminator 6 (Terminator: Dark Fate)
Terminator 6 (Terminator: Dark Fate)

Terminator 6 (Terminator: Dark Fate) se pare ca a fost bun, si cred ca o sa ma duc si eu sa il vad, deocamdata nu am fost insa am citit pe internet review-uri si pare sa aiba potential.

In acest articol vom vorbi despre Terminator 6, sau Dark Fate, posibil sa stiti ca ruleaza in cinema in acest moment si am facut acest articol ca o recomandare sa mergeti la el, nu am fost, am putin timp in perioada asta si nici nu cred ca ma voi duce, insa daca va astepti sa fie un esec ca in filmele trecute, ei bine, aflat ca s-ar putea sa va placa.

Mai multe site-uri de profil au catalogat acest film ca o revenire la normal a seriei care din ultimele filme reiese ca regizorii au incercat sa resusciteze filmul fara un efect anume pentru ca totusi, trebuie fim corecti cu noi si sa spunem adevarul, pana acum ultimele filme din serial Terminator au fost proaste.

Eu totusi sunt de parere ca Terminator 2: Judgement Day a fost ultimul film si povestea se opreste aici, daca Terminator 6 a fost cu adevarat bun, astept sa imi spuneti voi la rubrica de comentarii.

In film ii vom vedea pe Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger care se reunesc intr-o noua aventura si pentru a anihila complet rau.

Sarah Connor si un om hibrid, trebuie sa protejeze o fata de un viitor necrutator in care un terminator doreste sa o omoare, sau cel putin asta reiese din descrierea filmului.

Mai jos aveti un trailer, de asemenea astept sa vad daca l-ati vazut sau nu.

Urmărește-ne pe Google News Google News

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.